Marieke van der Zeyst, Huid-en oedeemtherapie Houten
Marieke van der Zeyst, Huid-en oedeemtherapie Houten Beachbreak Content

Inloopspreekuur voor huidadvies

12 januari 2023 om 12:22 Zakelijk

Huidklachten kunnen vervelend zijn. Of je nu te maken hebt met acne, rosacea, couperose, plekjes of vlekjes, overbeharing of een ander huidprobleem. Huidtherapeut Marieke van der Zeyst en haar collega’s zien in de praktijk dagelijks de impact van huidklachten op iemands welbevinden. 

Marieke: “Je kunt denken: ach, een probleem met je huid is toch niet zo erg? Maar als je niet tevreden bent met je huid, dan heeft dat effect op je hele welbevinden. Gelukkig is er vaak eenvoudig iets aan te doen.”

Ben je niet tevreden met je huid? Blijf er dan niet mee rondlopen. Gun jezelf de beste zorg zodat je weer zelfverzekerd door het leven kunt gaan. Zonder twijfels over jouw huid. De huidtherapeuten van Huid- en Oedeemtherapie Houten kunnen je daarbij helpen. Om te begrijpen wat er met je huid aan de hand is, maar ook met de juiste behandeling én handige tips. Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts, iedereen is welkom voor gratis advies tijdens het inloopspreekuur. 

HUIDTHERAPIE IN HOUTEN Bij Huid- en Oedeemtherapie Houten staat een betrokken team van ervaren huidtherapeuten klaar om jou de beste zorg voor je huid te geven. In deze erkende en kleinschalige praktijk wordt gewerkt met moderne apparatuur en volgens de nieuwste inzichten, alleen als deze bewezen effectief zijn. Daarnaast wordt er regelmatig samengewerkt met dermatologen, huisartsen en andere zorgverleners.

GEKWALIFICEERDE HUIDTHERAPEUTEN MET BREDE EXPERTISE Om jou de beste zorg te kunnen bieden, werken er in de praktijk alleen gekwalificeerde huidtherapeuten. Alle therapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, BIG-erkend en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor ben je verzekerd van een vakkundige en veilige behandeling. 

PERSOONLIJKE ZORG In de praktijk van Huid- en Oedeemtherapie Houten sta jij voorop. Marieke: “Wij vinden het belangrijk dat jij zichtbaar resultaat krijgt én je echt gesteund voelt in het oplossen van je huidklacht. Daarom stemmen we je behandelplan altijd individueel met je af, zodat het past bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Je huid verbeteren, vakkundig en met een persoonlijke aanpak, zodat je echt verbetering ziet en je je weer lekker in je vel voelt. Dat is ons doel.”

GRATIS INLOOPSPREEKUUR Op dinsdag 17 januari (9:00 – 11:00 uur) en vrijdag 20 januari (15:00 – 17:00 uur) organiseren we een gratis inloopspreekuur. Je kunt dan zonder afspraak bij onze praktijk terecht met jouw vragen over je huid, de behandelmogelijkheden en persoonlijk advies. 

Het inloopspreekuur vindt plaats in onze praktijk, gevestigd in de polikliniek van het St. Antonius Ziekenhuis (Hofspoor 2, Houten). Graag op de begane grond in de wachtruimte plaatsnemen. Kijk voor meer info op www.jouwhuidtherapeut.nl of bel: 030 -720 0808. Je bent welkom.

specialist

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie