Afbeelding
Foto aangeleverd

Altijd voldoende ruimte voor je spullen? Kies voor Samsonite handbagage

13 februari 2023 om 11:07 Partnercontent

Ga je binnenkort op vakantie en wil jij een goede koffer met voldoende ruimte? Kies dan voor Samsonite handbagage! Een goed koffer is een vereiste voor het beschermen van jouw spullen. In tegenstelling tot ruimbagage moet een handbagagekoffer aan een groot aantal eisen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen die vastgesteld zijn door de luchtvaartmaatschappij. Je doet er daarom goed aan om een aantal zaken op een rij te zetten, zo voorkom je dat jouw koffer bij de gate achterblijft. Maar welke eisen zijn belangrijk om mee te nemen? En hoe zorg je ervoor dat de koffer ook op jouw wensen aansluit? 

Afmetingen en verschillende vakken beschikbaar

Bij Samsonite handbagage is het als eerste belangrijk om naar de afmetingen te kijken. Iedere luchtvaartmaatschappij heeft eisen gesteld aan de koffers die als handbagage mee gaan. Het zijn de iets kleinere koffers, waarin je vooral het hoognodige kwijt kan. Daarvoor is de koffer verdeeld in twee vakken, waarvan één kant voorzien kan zijn van een afsluitbaar vak en de andere kant van een extra band waarmee je de spullen op de plek houdt. Je kan de koffers dus goed indelen. De spullen blijven tijdens de reis beschermd en op de juiste plek. Niet iedere koffer is voorzien van deze vakken. Als je deze wenst te hebben, dien je dus goed op te letten welke variant je aanschaft.  

Tassen voor jouw waardevolle spullen

Tijdens het reizen wil je jouw belangrijke spullen dicht bij je houden. Deze moet je niet alleen snel kunnen pakken als je door de douane gaat, maar wil je ook beschermen tegen invloeden van buitenaf. Kijk hiervoor eens naar de tassen van Castelijn en Beerens. Dit zijn tassen van topkwaliteit zijn daarnaast ook nog eens ware eyecatchers. De tassen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en modellen, zodat je ze helemaal aan jouw wensen aansluit. De tassen zijn goed te combineren met de handbagage koffers en tellen als accessoire tijdens de reis. Met een goede keuze heb je al jouw spullen bij elkaar en kan je snel schakelen om de juiste spullen te pakken. 

Pasjes en sleutels goed beschermen

Bij Castelijn en Beerens zijn er niet alleen verschillende tassen beschikbaar, maar kan je ook een uitgebreid assortiment aan etuis, voor jouw sleutels en creditcards terugvinden. Ieder model komt in verschillende kleuren en geeft jou de gelegenheid om de spullen goed mee te nemen. Je kan de etuis aansluiten op de tassen die je aanschaft. Zo ga je veilig en goed voorbereid op reis. Heb je je volgende reis al gepland? Bestel dan snel jouw reisaccessoires en ga met een gerust hart op pad. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie