Marieke van der Zeyst
Marieke van der Zeyst Huid- en Oedeemtherapie

Huidklacht? Gun je huid de beste zorg

Overig

Huidklachten kunnen erg vervelend zijn. Of je nu te maken hebt met acne, vlekjeswratjescouperose, overbeharing, oedeem of een ander huidprobleem. Huidtherapeut Marieke van der Zeyst, eigenaar van Huid- en Oedeemtherapie Houten, en haar collegas, ziein de praktijk dagelijks de impact van huidklachten op het leven van mensen. 

Marieke: “Je kunt denken: ach, met een kleine huidaandoening is toch niet zo erg? Maar als je niet tevreden bent met je huid, dan heeft dat effect op je hele welbevinden. Gelukkig is er vaak eenvoudig iets aan te doen.

Heb je last van een huidklacht? Blijf er dan niet mee rondlopen, uit schaamte of onzekerheid. Gun jezelf de beste zorg, zodat je weer zelfverzekerd door het leven kunt gaan. Zonder twijfels over jouw huid. Een huidtherapeut kan je daarbij helpen. Om te begrijpen wat er met je huid aan de hand is, maar ook met de juiste behandeling en handige tips. Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts, iedereen is welkom voor advies of behandeling.”

Huidtherapie en oedeemtherapie in Houten
Bij Huid- en Oedeemtherapie Houten staat een betrokken team van ervaren huidtherapeuten klaar om jou de beste zorg voor je huid te geven. Je kunt er terecht voor huidtherapie en oedeemtherapie. In deze erkende praktijk wordt gewerkt met moderne apparatuur en volgens de nieuwste inzichten, alleen als deze bewezen effectief zijn. Daarnaast wordt er regelmatig samengewerkt met dermatologen, huisartsen en andere zorgverleners.

Gekwalificeerde huidtherapeuten met brede expertise
Om jou de beste zorg te kunnen bieden, werken er in de praktijk alleen gekwalificeerde huidtherapeuten. Alle therapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, BIG-erkend en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor ben je verzekerd van een vakkundige en veilige behandeling. Het betekent ook dat behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar, als jij je daarvoor hebt verzekerd.

De beste zorg = persoonlijke zorg
In de praktijk van Huid- en Oedeemtherapie Houten sta jij voorop. Marieke: “Wij vinden het belangrijk dat jij zichtbaar resultaat krijgt én je echt gesteund voelt in het oplossen van je huidklacht. Daarom stemmen we je behandelplan altijd individueel met je af, zodat het past bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Je huid verbeteren, vakkundig en met een persoonlijke aanpak, zodat je echt verbetering ziet en je je weer lekker in je vel voelt. Dat is ons doel.”

Heb jij een huidklacht of -vraag?
Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek. De praktijk is gevestigd in de polikliniek van het St. Antonius in Houten. Meld je aan via het contactformulier op de website: www.jouwhuidtherapeut.nl. Of bel: 088 – 320 3653. Wij helpen je graag!

advertentie