Marieke van der Zeyst, Huid-en oedeemtherapie Houten
Marieke van der Zeyst, Huid-en oedeemtherapie Houten Beachbreak Content

Herfstspreekuur voor huidklachten bij Huid- en Oedeemtherapie Houten

28 september 2022 om 12:39 Zakelijk

Als je ontevreden bent over je huid, heeft dat invloed op je hele welzijn. Huidklachten kunnen daarom erg vervelend zijn. Neem bijvoorbeeld pigmentvlekken en ongewenste haartjes, acne of couperose. Wist je dat deze huidproblemen goed te behandelen zijn met lasertherapie, juist in het najaar? In de Week van de Huidtherapie (3 t/m 7 oktober) organiseert Huid- en Oedeemtherapie Houten daarom een herfstspreekuur. Je kunt dan op afspraak gratis langskomen met al je vragen over huidklachten en behandelingen.

Behandeling in het najaar, waarom beter?

Misschien heb je al langere tijd last van een huidklacht. Steeds overweeg je om een afspraak te maken bij een huidtherapeut, maar stel je het toch uit. Wat veel mensen echter niet weten, is dat bepaalde huidbehandelingen niet het gehele jaar optimaal uitgevoerd kunnen worden. 

Lasertherapie is daar een voorbeeld van. Voor een effectieve en veilige laserbehandeling mag je huid niet zongebruind zijn. De herfst en winter zijn daarom erg geschikt voor deze behandeling. 

Huidverbetering met laser

Tijdens een consult onderzoeken onze ervaren huidtherapeuten de aard van je huidklacht. Als we zeker weten dat het een onschuldige huidverandering betreft, kijken we welke behandelmethode het beste bij jou past. 

Er zijn veel huidklachten waarbij lasertherapie als behandelmethode kan worden gekozen. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van ongewenste haargroei, maar ook bij storende bloedvaatjes in je huid, pigmentvlekken of rode wangen. Daarnaast adviseren we vaak laserbehandelingen bij littekens na acne.

Effectief, veilig en pijnloos

Lasertherapie is een effectieve en veilige behandelmethode. In onze praktijk beschikken we over verschillende soorten laserapparaten. Op basis van jouw huid(klacht) bepalen we welke geschikt is voor jou. Je huid laten laseren doet geen pijn, wel kun je een lichte prikkeling voelen. Onze gecertificeerde huidtherapeuten voeren de behandeling deskundig uit, voor een mooi eindresultaat.

Herfstspreekuur: vrijblijvend huidadvies

Zelf ervaren wat een huidtherapeut voor je kan betekenen? Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober is het landelijk de Week van de Huidtherapie. We organiseren dan een herfstspreekuur. De hele week ben je (op afspraak) kosteloos welkom met al je vragen over huidklachten en behandelingen. We staan graag voor je klaar!

Huid- en Oedeemtherapie Houten is gevestigd in de polikliniek van het St. Antonius Ziekenhuis (Hofspoor 2, Houten). Maak een afspraak door te bellen: 030 -720 0808 of mail: info@huidtherapiehouten.nl . Meer informatie? Kijk onze website, www.jouwhuidtherapeut.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie