Sasja in een corduroy broek en sweater van Red Button
Sasja in een corduroy broek en sweater van Red Button Dagmar Lap

Kijken mag, aankomen niet

7 november 2022 om 12:12 Zakelijk

HOUTEN Terwijl ik strategisch mijn tijdschrift op mijn te bolle buikje plaats duikt er een stunning twintiger in het zwembad. En duiken is niet het enige wat ze doet. Een complete show van sensueel haar uitschudden tot sexy op de zwembadrand gaan liggen. Vlak voor de neus van mijn lief.
Ze vraagt nog net niet of hij haar even wil insmeren. Wellicht voelt ze mijn duivelse blik en blijft op veilige afstand. De lieve mensen zijn met meer, maar een paar krengen zijn er natuurlijk toch ook. Ik probeer niet te kijken maar doe het toch. En ik zie dat hij ook kijkt. En ik zie dat zij dat ook ziet. Dat hij kijkt zou van mijn kant tot chagrijnigheid en gezeur kunnen leiden. Dat weet hij ook wel. Dus hij kijkt niet al te openlijk. Ik besluit nou eens een keer volwassen te doen en er niets van te zeggen. Maar ik zou haar het liefst onder water duwen met die perfecte nagels, wimperextentions (waar ik natuurlijk weer allergisch voor ben) en rimpelloze huid. De natuur is harder voor vrouwen dan voor mannen als het op lichamelijk verval aankomt. Op dit soort momenten wordt dat soms pijnlijk duidelijk. Als je besluit om de natuur zijn gang te laten gaan zonder dat er opgevuld en gesneden wordt door een cosmetische arts, dan is het na je vijftigste als de overgang toeslaat echt wel even slikken. Natuurlijk is er veel aan te doen als je je flink inspant in de sportschool en gezond eet. Maar goed, zo’n kaaklijn train je niet even weer in model hoor. En die borsten train je ook niet weer terug op hun plek. Ik probeer het ouder worden te omarmen. Want iedere dag die je krijgt in goede gezondheid is een cadeau, maar in dit soort situaties is het even afzien. De dame in kwestie heeft inmiddels de aandacht van de complete mannelijke bevolking rondom het zwembad. Ze maakt bewegingen die in haar ogen misschien heel sensueel zijn, maar ik voel dat ik moet lachen. Opgetrokken wenkbrauwen van de dames om mijn heen stellen me gerust. In dit geval ligt het niet aan mij. Ik zucht en mijn lief kijkt om. ,,Kijken mag hoor” zeg ik met een knipoog. Wat ben ik toch goed bezig denk ik. Hij haalt zijn schouders op. ,,Zal ik je even insmeren, je bent rood aan het worden” vraagt hij. Terwijl hij me insmeert kijkt zij mijn kant op. Onze blikken treffen elkaar. Ik steek mijn tong uit en ze valt bijna in het water van verbazing. Nu moet ik hard lachen. ,,Kietelt het” vraagt mijn lief? ,,Ja” zeg ik draai me om, zodat hij mijn rug kan doen.

Ik deel mijn kijken mag verhaal met een dame in de paskamer. Zij is behoorlijk van streek door een soortgelijk incident. En kwaad op zichzelf, dat ze er haar avond door liet verpesten. Dat we er allemaal af en toe intrappen maakt dat ze zich een stuk geruster voelt. In bikini zijn we allemaal wat meer kwetsbaar. Maar in een mooie outfit met mijn ondergoed van Spanx aan kan ik de wereld aan hoor zeg ik. Ze besluit zichzelf eens goed te verwennen. 

Linksonder ziet u mij in een corduroy jogger die ik lekker vrouwelijk heb opgerold. Een hele comfortabele broek die we veel dragen met een makkelijke  sneaker of een warm laarsje. U ziet met een pump direct een andere uitstraling. Mijn klant kiest deze fijne broek. De mooie zandkleurige mantel van Nikkie neemt ze ook mee. Dat is een klassieker die iedereen aan de kapstok zou moeten hebben hangen.

Op de grote foto draag ik een corduroy broek met hoge taille en een iets wijdere pijp. Omdat ik erg van alles in 1 kleur houd heb ik er een trui bij aan met een pofmouw in dezelfde kleur. In de sjaal komt deze mooie kleur groen terug. De broeken van Red Button gaan van maat 34 tot en met 48. Deze broek is 69,96 en een geweldige aanvulling voor uw wintergarderobe.

Op de foto rechtsonder ziet u Yvonne en Ester in een jeans van Red Button. Die hebben we in verschillende wassingen. Met rechte pijp, flare pijp of een aansluitende pijp. Vanaf 49,95. Ester draagt er een fijne stretch blouse op van AndCoWoman. Deze blouse hebben we in verschillende prints. Yvonne draagt een kobaltblauwe trui van Red Button. Deze trui is er in verschillende herfstkleuren.

We kijken allemaal. En kijken mag. Ook in mijn winkel. Want dat is het voordeel van mijn soms rommelige winkel. Je kunt er met een gerust hart rondkijken. En je mag er nog aankomen ook! Ik wens u een mooie week!

Sasja (55) heeft een kledingwinkel op het Oude Dorp van Houten en beschrijft hier haar belevenissen in de winkel en soms daarbuiten.

Sasja in een corduroy jogger van Red Button en mantel van Nikkie
Yvon en Ester in een jeans van Red Button
Afbeelding
advertentie
advertentie