Ook de Douglaswinkel in Houten gaat sluiten
Ook de Douglaswinkel in Houten gaat sluiten Houtens Nieuws

Na Hema en Vero Moda vertrekt ook Douglas van Het Rond in Houten

11 juli 2022 om 13:03 Winkels

HOUTEN De leegloop van het onoverdekte gedeelte van Het Rond is definitief in een vicieuze cirkel terecht gekomen. Het vertrek van de ene winkel is voor andere winkels de reden om het contract met de verhuurder niet te verlengen. Na Hema en Vero Moda maakte ook Douglas bekend te vertrekken uit dit deel van Het Rond. Een medewerker: ,,Het contract loop in oktober af en Douglas ziet het niet zitten om te verlengen, wegens de leegloop.” 

Hema vertrekt niet uit Houten, maar verhuist naar het binnengedeelte van Het Rond. Vero Moda en Douglas komen niet terug in Houten. De medewerkers van Douglas in Houten zijn zelf niet bang om zonder werk te komen. ,,Op 8 oktober zijn we voor het laatst geopend in Houten. Daarna kunnen we allemaal terecht bij andere filialen, bijvoorbeeld in Utrecht.” 

Altera Vastgoed is verhuurder van de winkelpanden en wil de functie van de panden op termijn veranderen, bijvoorbeeld in woningbouw. Daarvoor wacht de vastgoedeigenaar op een visie van de gemeente. Voor de korte termijn werkt de gemeente aan een plan van aanpak om de vitaliteit te versterken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie