Afbeelding
Photo by SAMS Solutions on Unsplash

Bedrijfskleding bedrukken met Bevazet

9 januari 2023 om 13:54 Partnercontent

Wilt u bedrijfskleding bedrukken bij een betrouwbaar bedrijf dat alleen kleding van topkwaliteit verkoopt? Dan zit u goed bij Bevazet! Wij zijn dé bedrijfskledingspecialist met een ruim assortiment aan verschillende soorten kleding. Doordat u de kleding ook bij ons kunt laten bedrukken, kunt u bij ons gemakkelijk gepersonaliseerde werkkleding afnemen. Daardoor zorgt u voor meer veiligheid, herkenbaarheid én een professionele uitstraling op de werkvloer. Dat is goed voor uw bedrijf! Wilt u meer weten over de voordelen van bedrijfskleding bedrukken en wat er zoal mogelijk is? Lees dan gauw verder.

Professionele uitstraling

Het grootste voordeel van bedrijfskleding is dat het zorgt voor een professionele uitstraling. Door al uw medewerkers dezelfde soort kleding te laten dragen, komt uw bedrijf goed georganiseerd over. Hoewel oude kleding ook effectief is tijdens het uitvoeren van klussen, komt het niet zo netjes over. Een oude gescheurde spijkerbroek is natuurlijk heel anders dan een nette overall! Daarom is het verstandig om te kiezen voor werkkleding. Wanneer u deze kleding laat bedrukken, komt u zelfs nóg professioneler over.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat de kleding goed wordt onderhouden en niet te vies is. Maak hierover afspraken met uw medewerkers of bied zelf een schoonmaakdienst aan. Als het werk van nature zorgt voor vuil, zoals bij een schilder, is het natuurlijk niet erg als de kleding hierdoor wordt besmeurd. Maar vlekken die te voorkomen zijn, kunnen wel het beste zo gauw mogelijk worden verwijderd! Uw werknemers en hun kleding zijn als het ware het visitekaartje van het bedrijf. U wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen!

Herkenbaarheid en bedrijfskleding

Naast professionaliteit, is ook herkenbaarheid een belangrijk voordeel van het bedrukken van werkkleding. Door uw medewerkers bedrijfskleding te laten dragen bent u namelijk een stuk makkelijker te herkennen door de klant, zeker wanneer u de kleding bedrukt met uw eigen logo. En wanneer u kiest voor een opvallende slogan of kleuren, zullen klanten al gauw uw bedrijf herkennen aan de kleren. Daardoor bent u gemakkelijker te bereiken en zullen klanten eerder voor u kiezen dan voor een bedrijf dat moeilijk te herkennen is. Dat is natuurlijk in uw voordeel!

Bedrijfskleding en veiligheid

Het is ook nog eens een stuk veiliger om werkkleding te dragen. Over het algemeen is werkkleding namelijk gemaakt van stevigere stoffen dan normale kleren. Daardoor beschermen ze de drager beter tegen bijvoorbeeld scheuren of halen van materiaal, maar ook tegen gevaarlijke stoffen of hitte. Zeker wanneer u in uw werk regelmatig met dit soort gevaren te maken heeft, bijvoorbeeld als lasser of elektriciën, is het belangrijk dat uw kleding u goed beschermt. Uw kleren zijn immers het enige laagje tussen u en de buitenwereld! Door te kiezen voor kwaliteitskleding, zoals de werkkleding van Bevazet, bent u gegarandeerd van meer veiligheid. Zo kunt u ongelukken die makkelijk te voorkomen zijn vermijden.

Fiscale voordelen werkkleding bedrukken

Wist u dat er ook fiscale voordelen zitten aan het bedrukken van bedrijfskleding? U kunt kleding die u speciaal voor uw bedrijf laat drukken namelijk aftrekken bij de Belastingdienst! Ook is het laten reinigen van deze kleding vaak fiscaal aftrekbaar. Dat maakt het aanschaffen van werkkleding erg voordelig en daardoor nog aantrekkelijker. Ga wel altijd voor de zekerheid de voorwaarden na bij de Belastingdienst, zodat u zeker weet dat deze voorwaarden op u van toepassing zijn.

Op welke plaats bedrijfskleding bedrukken?

Waar u de bedrijfskleding wil bedrukken is in principe geheel aan u. Wel is het aan te raden om te kiezen voor een plek die goed zichtbaar is. De borst of rug van bovenkleding is daardoor erg geschikt, of één van de broekspijpen van broeken of overalls. Zo is het logo of de andere bedrukking goed te zien! Kies ook voor een kleur die opvalt. Is uw bedrijfskleding blauw, dan is het natuurlijk niet handig om ook voor blauwe bedrukking te kiezen. Kleuren die contrasteren zijn dan een betere keus, bijvoorbeeld blauw met wit of zwart met oranje. U wilt immers wel dat de klanten uw kleding goed herkennen!

Soorten bedrijfskleding

Bij Bevazet bieden we verschillende soorten bedrijfskleding aan. Zo hebben we bijvoorbeeld werkbroeken, werkoveralls, werkshirts of werktruien. Deze zijn ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor lange of korte werkbroeken, werkbroeken of overalls van normale stof of van stretchstof, en van verschillende modellen voor zowel heren als vrouwen. Welke kleding u ook kiest, alles is bij ons gemaakt van hoogwaardige materialen van topkwaliteit. Zo weet u zeker dat uw werkkleding extra lang meegaat. Daarnaast maakt het bij ons niet uit of u slechts één item nodig heeft of juist voor de hele zaak volledige outfits wilt bestellen. Bij Bevazet is iedereen welkom!

Wat bedrukken op werkkleding?
U kunt verschillende prints op uw bedrijfskleding laten bedrukken. Logo’s zijn natuurlijk erg populair, omdat u zo gemakkelijk uw bedrijf kunt vertegenwoordigen. Maar ook andere bedrukkingen zijn mogelijk! U kunt bijvoorbeeld de namen van uw medewerkers op de kleding laten zetten voor een persoonlijker tintje. Of wat dacht u van de functie of een leuke slogan? Ook voor speciale gelegenheden, zoals een jubileum van een bedrijf, is het mogelijk om een eigen opdruk te kiezen. Bijvoorbeeld het jaar waarin uw bedrijf is opgericht of de kernwaarden van de zaak. U kunt het zo creatief maken als u zelf wilt!

Waarom bedrijfskleding van Bevazet?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen uw eigen bedrijfskleding laten bedrukken? Dan gaat u natuurlijk naar Bevazet! Met ons gemotiveerde team van gekwalificeerde medewerkers gaan we graag zo gauw mogelijk voor u aan de slag. Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk, zodat u na het plaatsen van de bestelling er geen omkijken meer naar heeft. Bijvoorbeeld door ons kleding management systeem. Dat scheelt u veel tijd! Andere redenen om voor Bevazet te kiezen:

  • ? Ons motto is: kan niet, bestaat niet!;
  • ? Onze service is royaal en compleet;
  • ? Persoonlijk contact en producten van kwaliteit staan bij ons op één;
  • ? Wij denken altijd graag met u mee;
  • ? Onze medewerkers zijn altijd goed bereikbaar.

Wilt u dus zorgeloos bedrijfskleding laten bedrukken, dan kiest u voor werkkleding van Bevazet. Wij zien graag uw bestelling tegemoet!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie