Afbeelding
Foto Hoesjesdirect.nl

Portemonnee niet langer nodig door slimme iPhone cover

Partnercontent

Het aantal Nederlanders wat een klassieke portemonnee meeneemt naar de supermarkt of bijvoorbeeld tijdens een uitje is afgenomen de laatste jaren. Het hangt sterk samen met de innovatie in smartphones. Je koppelt je klantenkaarten, pinpas en bijvoorbeeld een ticket eenvoudig aan je digitale wallet. Voor wie toch niet zonder pinpas de deur uit wil, kan een iPhone cover welke compatibel is met de MagSafe wallet van Apple een oplossing zijn. De MagSafe wallet is feitelijk een kleine pasjeshouder, waarin je één of twee pasjes meeneemt. Het voordeel van deze wallet is dat je de pasjeshouder met een magneet achter op je iPhone hoesje vast kunt klikken. Zo heb je geen losse pashouder meer nodig en verklein je de kans dat je deze verliest of ergens laat liggen.

Je portemonnee op afstand volgen mogelijk met een iPhone

Niet alleen het feit dat een MagSafe wallet kleiner is dan de meeste pashouders is een reden om dit product te overwegen. De MagSafe wallet biedt meer voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheid om deze pashouder op afstand te volgen. Ideaal, wanneer je de pashouder ergens bij de kassa of in een winkel hebt laten liggen. Je volgt de pashouder via je iPhone of iPad. Let wel, dit is alleen mogelijk wanneer er zich een ander apparaat van Apple in de buurt van de MagSafe wallet bevindt. Is dat niet het geval, dan is het niet mogelijk om de locatie van de wallet te achterhalen.

Dezelfde technologie in de Apple AirTag 

Het is niet het eerste product wat gebruik maakt van deze technologie. Kijk ook eens naar de Apple AirTag. Deze accessoire hang je bijvoorbeeld aan je sleutelbos, om zo nooit meer sleutels kwijt te raken. Zodra je even niet weet waar je de sleutelbos hebt neergelegd, kun je deze opzoeken via de app op je iPhone of iPad. Het is zelfs mogelijk om de AirTag een signaal te laten geven. Ideaal, wanneer deze onder je kussen of in een kastje blijkt te liggen! Het versturen van een signaal is overigens niet mogelijk met de Apple MagSafe wallet. De Apple AirTag wordt niet alleen ingezet om het verlies van sleutels te voorkomen. Het biedt je ook de mogelijkheid om de bewegingen van je huisdier te volgen, of om in de gaten te houden waar je kinderen spelen. Zo hoef je ze niet te zoeken aan het eind van de middag.

Nederlanders vaak nog niet zonder portemonnee van huis

Opvallend is dat er nog maar weinig Nederlanders zonder portemonnee van huis gaan. Het geeft hen een veilig gevoel, wanneer zij hun fysieke pinpas bij zich hebben. Immers, de technologie kan mensen altijd in de steek laten. Met een fysieke pinpas heb je een goede back-up. Daarbij is het nog niet bij alle passen mogelijk om deze te digitaliseren. Denk bijvoorbeeld aan je ov-chipkaart. Je hebt deze momenteel nog in fysieke vorm nodig om te kunnen reizen in Nederland. Uitzondering hierop is het kopen van losse tickets voor de trein en bus.

advertentie