Floortje Timmer gaat vol goede moed naar de finale van Miss Teen of the Netherlands
Floortje Timmer gaat vol goede moed naar de finale van Miss Teen of the Netherlands Irene van Valen

Houtense Floortje is Miss Teen of Utrecht

Mensen

HOUTEN Op 27 februari hoorde de Houtense Floortje Timmer van zeventien dat zij Miss Teen of Utrecht was.  ,,Ik zag het totaal niet aankomen en was totaal verrast. Ik geloofde het niet. Nu heb ik vooral super veel zin om het traject in te gaan en mijn best te doen voor de finale van Miss Teen of the Netherlands op 2 juli aanstaande.” Naast haar werd de Houtense Noëlle Wever (...) tweede.

Irene van Valen

Wat betreft de plekken die Floortje en Noëlle bereikten, gunt de een de ander de winst. Zij stonden naast twaalf andere meiden die Miss Teen of Utrecht wilden worden. ,,Met al deze veertien meiden voelden we ons vooral een vriendinnenclub. Het voelde niet alsof we elkaars concurrenten waren”, vertelde Floortje. Noëlle zei: ,,Ik had graag gewonnen, maar ben echt heel blij voor Floortje. Ik gun het haar en zal haar zeker steunen tijdens de finale.”

LEERZAAM Voor Floortje was meedoen aan deze verkiezing vooral een leerzaam proces. Ze leerde catwalk lopen, kreeg meer zelfvertrouwen en maakt zich nu sterker voor een realistisch beeld op social media. ,,Daar lijkt het perfecte plaatje de slanke vrouw te zijn met grote billen en borsten. Alles lijkt strak door het gebruik van filters. Ik ga voor het eerlijke beeld en laat liever mezelf zien zoals ik ben. Ik ben blij met mij.” Haar winst leverde haar ongeveer 350 extra volgers op. Dat zijn vooral fans van de verkiezingen. ,,Het maakt mij tot een voorbeeld.”

VOORBEREIDING In het traject naar de Miss Teen of the Netherlands verkiezing krijgt Floortje catwalk- en speech trainingen, fotoshoots en gaat twee weken weg met twaalf Miss Teens (meiden tot 18) en met twaalf Miss Beauty’s (vrouwen vanaf 18). Zij gaan een week naar de Ardennen en bereiden zich daarna een week voor op de finale. We wensen Floortje veel succes.

advertentie