Afbeelding
Dagmar Lap

,,Zwart staat me niet”

2 februari 2022 om 12:24 Zakelijk

HOUTEN ,,Zwart staat me niet meer”, zucht een dame met een beeldig zwart jurkje in haar hand. ,,Vroeger droeg ik alleen maar zwart want ik vind het prachtig, maar het maakt me nu ouder in mijn gezicht.”
Ze heeft gelijk. Zwart is voor veel vrouwen al snel te hard. Toch is zwart erg geliefd. Hoe kun je zwart dan toch dragen?

Sasja van der Knoop (54) is eigenaresse van It Rains Fashion en beschrijft iedere week haar belevenissen in de winkel en soms ook daarbuiten.

Wat natuurlijk altijd kan is zwart onder je taille dragen. Naast dat een zwarte broek geschikt is voor bijna alle gelegenheden heeft een zwarte broek nog meer voordelen. Zo lijk je in een zwarte broek slanker en je kunt door slim combineren een chique, casual of stoere outfit creëren met dezelfde broek. Ik draag hier een zwarte broek in vegan leer van &CoWoman met een top in crème met een horizontale zwarte streep en een pofmouwtje. Een horizontale streep. Weer zo’n diepgeworteld fenomeen in de fashionwereld. Een horizontale streep maakt je breder denken we allemaal. Niet dus. Echt niet! Horizontale strepen maken je niet dikker, integendeel zelfs, ze laten je dunner lijken, verklaarde onderzoeker Peter Thompson al in 2008. Vrouwen die kleding met verticale strepen dragen, lijken daarentegen juist breder. We zitten er als maatschappij met zijn allen goed naast wat horizontale strepen betreft. Lees het onderzoek van Peter maar. Dus probeer eens een streepje!

Een fijn printje met zwart erin zoals Henriette hier doet in deze prachtige jurk van Verpass is ook een goed idee. Doordat het zwart in het blokje zich vermengd met het wit wordt het veel minder hard. Een prachtig plaatje! Maat 38 tot en met 48.

Draag wat meer make-up dan je normaal zou doen. Want zo’n little black dress dragen we toch zo enorm graag als we een avondje uitgaan? Hoe mooi is deze die Nicole hier laat zien? Absoluut ook een jurk die wat doet voor je figuur. Maat xs tot en met xl. Zorg voor wat meer kleur in je gezicht door bijvoorbeeld lippenstift en rouge uit je kleurenpalet te kiezen. De panty is van Falke! En die zijn in de aanbieding. Alle panty’s met een werkje 7,50!

Je kunt zwart ook met kleur combineren door een kleurige sjaal te kiezen, opvallende oorbellen, een mooie blouse of een vestje in een warme kleur. Ach het is niet zo zwart wit. Voor de meeste dames komt het met bovenstaande tips wel goed en kan er gewoon een zwarte outfit in de kast.

BIGGER SALE Afgelopen week is er een flink gat in onze voorraad geslagen. Maar voor deze week hebben we toch nog een keer de 20 euro tafel gevuld. 1 stuk 20 euro en 6 stuks voor 100 euro! En daar ligt echt heel veel moois nog op. Prachtige vesten, truien, blouses en broeken in verschillende maten. Naast de tafel hebben we ook nog een sale rek met 60 en een rek met 70%!

Baby op komst? Onze kleertjes van BESS NEWBORN in maat 50 tot en met 80 ruimen we ook op. Kent u dit merk al? Fijne stofjes, leuke details en slimme oplossingen. Denk aan een jurkje met een vastgenaaide romper voor de zomer. 

NIEUW! Sale betekent ook nieuw! En de eerste dozen zijn al geleverd. Geweldige fijne jeans van Red Button. Skinnymodellen, maar ook met Flare pijp of wijde pijpen. Want vooral die laatste gaan we heel veel zien dit seizoen. En de populaire joggjeans in nieuwe kleuren. Dit model hebben we nu ook in 100% katoen in lieve kleuren, met bijpassende truitjes. Die laten we jullie volgende week zien!
Voor de mannen hebben we ook al prachtige nieuwe truien binnen van Lacoste. Ook 100% katoen dus kies de trui iets royaler, zodat deze na de eerste kleine krimp in de was ook nog perfect zit. In creme, lichtgrijs en lichtblauw. Nu we weer op pad kunnen moet hij natuurlijk gewoon in het nieuw! Ook voor de mannen hebben we nog een paar mooie koopjes. Het zal maar net je maat zijn!

Geïnspireerd? Kom langs in onze winkel op het Oude Dorp van Houten. U kunt ons online vinden op Facebook (Onze pagina heet It Rains Fashion Live) of onze webshop bezoeken www.itrainsfashion.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie