Afbeelding
Gezond Oud

Sportschoenen aan en gaan! Kom lekker sporten in de buitenlucht

2 februari 2022 om 12:25 Zakelijk

HOUTEN Het is een prachtige dag. Joke (65) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht. Het is weer tijd voor mijn wekelijkse uurtje sporten. “Ik ga iedere week en soms zelfs twee keer in de week en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik aan kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er nog meer zullen zijn. De training is afwisselend, we worden goed begeleid door een deskundige trainer en het is bovenal erg gezellig. Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GezondOud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie, een betere conditie, mijn balans verbetert en ik voel me echt sterker worden.”

HET HELE JAAR SPORTEN IN DE BUITENLUCHT Wij sporten het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten we in het Walkartpark, de Biltsche Duinen en bij Rhijnauwen in Bunnik. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen en wordt er gewerkt aan je conditie, de stabiliteit en de mobiliteit. Je traint op je eigen niveau, want ieder mens is anders. Zo kan iedereen deelnemen en zorgt de trainer ervoor dat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd.

PROFESSIONELE BEGELEIDING Wij werken uitsluitend met deskundige trainers die goed zijn opgeleid. De groepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor het individu. Regelmatig onderzoeken wij het effect van onze trainingen en passen de inhoud van de training daar waar nodig aan.

SAMEN BEWEGEN, SAMEN PLEZIER Na de training wordt er vaak nog koffiegedronken en regelmatig worden er gezellige activiteiten georganiseerd waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden. Denk hierbij aan wandeltochten, fietstochten, museumbezoek of een midzomer BBQ.

Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je van harte uit voor een gratis proefles.

Neem contact met ons op via 06-53837045 of kijk op www.gezondoud.nl voor locaties en tijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie