Afbeelding
archief BDU Media

Genomineerden ondernemersverkiezing Houtense Ondernemersdag bekend

24 september 2019 om 11:00 Zakelijk

HOUTEN Op 2 oktober vindt de Houtense Ondernemersdag plaats in de mobility hub van Arval. Onderdeel van dit event is de verkiezing van de ondernemer van het jaar met als thema FUTUREproof.

De jury, bestaande uit Gilbert Isabella (burgemeester Houten), Migchel Dirksen (directievoorzitter Rabobank), Michel Schuurman (directeur Economie & Politiek van MVO Nederland) en Joost Uytewaal (voorzitter Ondernemend Houten) heeft uit de aanmeldingen drie genomineerden gekozen, te weten Arval, MKB Schoon en van Grijs naar Groen.

De criteria die de jury heeft gehanteerd zijn: bewezen toekomstbestendigheid, een duurzame bedrijfsvoering wat betreft energie, circulariteit en personeelsbeleid, lange-termijn bedrijfsvoering in de praktijk, implementeren van technologische innovaties en onderscheidend door vernieuwende product-markt combinaties.

De jury is van mening dat Arval een echte voorloper is op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Van zonnepanelen tot flexibel werken tot vitaliteitsprogramma's voor de medewerkers; Arval heeft duurzaamheid in het dna zitten. Van MKB Schoon vindt de jury het uitzonderlijk dat het bedrijf in deze branche medewerkers in dienst neemt, een laag ziekteverzuim heeft en werknemers bijvoorbeeld helpt om schulden af te bouwen; MKB Schoon is onderscheidend en toekomstbestendig op het gebied van personeelsbeleid.

Grijs naar Groen is een nieuw initiatief en samenwerkingsverband tussen van Rijn en Rijnhuis. Zij bieden een compleet pakket van diensten voor bouw, installatie en duurzaamheid. Een unieke samenwerking om de uitdagingen rond duurzaamheid, huisvesting, levensloopbestendigheid en werkgelegenheid het hoofd te kunnen bieden. De jury vindt het uniek dat een centrum voor duurzaamheid is ingericht en dat klanten worden geïnformeerd en begeleid in de energietransitie.

Op 2 oktober wordt door de bezoekers op unieke wijze de winnaar gekozen. Zorg dus dat u erbij bent op 2 oktober om mee te doen aan de verkiezing en uw stem uit te brengen. Aanmelden kan via http://www.ondernemendhouten.nl

advertentie
advertentie