De Houtens Ondernemersdag wordt gehouden in de Mobility Hub van Arval
De Houtens Ondernemersdag wordt gehouden in de Mobility Hub van Arval archief BDU Media

Is uw onderneming FUTUREproof? Houtense Ondernemersdag 2 oktober

20 augustus 2019 om 11:13 Zakelijk


HOUTEN Op 2 oktober 2019 organiseren de Houtense ondernemersverenigingen de Houtense Ondernemersdag met als thema FUTUREproof.

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Gedomineerd door marktontwikkelingen en nieuwe technologie. Hoe zorgt u dat uw onderneming toekomstbestendig blijft en bestaat uw business überhaupt nog wel over 10 jaar? Vragen die iedere ondernemer zich in deze tijden van grote veranderingen zou moeten stellen.

Keynote spreker Martijn Aslander brengt met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart en welke gevolgen dat heeft voor jouw bedrijf. Hij is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta.

Ook dit jaar wordt een verkiezing gehouden. Welke ondernemer is het meest FUTURE proof? Bent u of kent u een ondernemer die een unieke product/markt innovatie heeft bedacht, op een creatieve wijze het juiste personeel weet aan te trekken of op een andere wijze invulling geeft aan het toekomstbestendig houden van zijn/haar organisatie? Dan ontvangen wij deze aanmelding graag zo snel mogelijk via www.ondernemendhouten.nl. Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen drie genomineerden. Tijdens de HOD wordt de winnaar op een unieke wijze door het publiek gekozen.

Tevens is er dit jaar weer een retailprijs. Onder meer door online winkelen, staan fysieke winkelcentra onder druk. Hoe zorgen winkeliers ervoor dat ze toekomstbestendig blijven? Reden genoeg om ook aan onze retailers aandacht te besteden. Retailers kunnen zich aanmelden via de website www.ondernemendhouten.nl Het publiek kan in september online stemmen op de FUTURE proof retailer van het jaar.

De Jury bestaat uit: Gilbert Isabella (burgemeester Houten), Migchel Dirksen (directievoorzitter Rabobank), Michel Schuurman (directeur Economie & Politiek van MVO Nederland) en Joost Uytewaal (voorzitter Ondernemend Houten). De criteria die de jury hanteert zijn: bewezen toekomstbestendigheid, een duurzame bedrijfsvoering wat betreft energie, circulariteit en personeelsbeleid, lange-termijn bedrijfsvoering in de praktijk, implementeren van technologische innovaties en onderscheidend door vernieuwende product-markt combinaties.

De HOD wordt gehouden in de Mobility Hub, het innovatieve kenniscentrum van Arval. Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan via www.ondernemendhouten.nl

advertentie
advertentie