Eef Stiekema
Eef Stiekema VVD

VVD Houten kandidatenlijst voor 16 maart 2022: vernieuwd en vertrouwd

28 december 2021 om 12:18 Politiek

HOUTEN De Houtense VVD gaat de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 in met bekende gezichten, nieuw talent en natuurlijk met vertrouwde standpunten. Hét gezicht van de Houtense VVD is lijsttrekker Eef Stiekema: ,,Ik ben blij en trots dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven dit enthousiaste en veelzijdige team aan te voeren! Samen gaan we ons vol inzetten voor het verder bouwen aan een aantrekkelijke gemeente waar het fijn wonen en leven is! We hopen veel inwoners van Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal en ‘t Goy in aanloop naar de verkiezingen en daarna te spreken. We willen graag onze ideeën voor een mooie toekomst van Houten delen en nieuwe ideeën ophalen.” 

Vertrouwde gezichten op de lijst zijn Jan Rinkel (2), momenteel raadslid en het financiële gezicht van de fractie, Robert Paling (4), commissielid en dé kandidaat voor mensen met wat meer levenservaring, Ruud Vis (5), ervaren raadslid die zich al jaren inzet voor meer woningen voor Houtenaren en Mathieu Cox (7) die zich nu als commissielid inzet voor het sociaal domein. 

Nieuwe gezichten boven in de lijst zijn Adam Hadi (3), jong talent en momenteel fractieassistent en Bibi Verbeek (6), die zich in wil zetten voor cultuur en de dorpen in het buitengebied. Tenslotte zijn daar Sylvia Kuipers (8) en Rogier van Doorn (9) die zich ook graag willen gaan inzetten voor een mooier

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie