De PbdA-kandidaten. Lijsttrekker Anneke Dubbink staat vooraan met bloemen in de hand
De PbdA-kandidaten. Lijsttrekker Anneke Dubbink staat vooraan met bloemen in de hand PvdA Houten

PvdA Houten stelt kandidatenlijst vast; Anneke Dubbink lijsttrekker

Politiek

HOUTEN Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 27 november heeft de PvdA-afdeling Houten haar kandidatenlijst vastgesteld voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De leden van de PvdA Houten hebben Anneke Dubbink gekozen tot lijsttrekker, zij is tevens de wethouder-kandidaat.

 
Het bestuur kijkt positief terug op de ledenraadvergadering: ,,De leden hebben gekozen voor een in alle opzichten diverse, vernieuwende kandidatenlijst waarop ook de ervaren kandidaten niet ontbreken. Het is prachtig om te zien dat de leden alle kandidaten op de lijst omarmen en steunen. We zijn ook trots op onze lijsttrekker. Zij zal vol overtuiging en enthousiasme samen met de anderen kandidaten zich inzetten voor de idealen die we als PvdA hebben.”

 
ERVAREN POLITICI Op plaats 2, 3 en 4 staan ervaren politici: Jocko Rensen, Arnold Biesheuvel en Will Mossink die zich alle drie al jaren inzetten voor de Houtense samenleving. Op plaats 5, 6 en 7 staan jonge nieuwkomers: Alptekin Akdogan, Moni Wiersma-Rensen en Paul Oosterhoff. Op plaats 8 staat Vincent van Polanen Petel, hij is tevens al lange tijd lid van de fractie. Lijstduwer van de kandidatenlijst is Max Bosboom.
De volledige kandidatenlijst is te bekijken op de website: https://houten.pvda.nl

,,Wij zijn trots op deze lijst van 15 enthousiaste kandidaten. Met 5 vrouwen op de lijst en een mooie leeftijdsverdeling, kandidaten met verschillende culturele achtergronden, een mix van nieuwkomers en ervaren kandidaten en ook diversiteit op het gebied van werk en studie, presenteren wij een uitstekende kandidatenlijst voor de gemeente Houten. Een lijst van 15 bevlogen Houtenaren die zich willen verbinden met de inwoners en zich vol enthousiasme willen gaan inzetten voor een sterk en sociaal Houten.”

Op 11 december wordt het verkiezingsprogramma vastgesteld en zal er ook van iedere kandidaat een gedetailleerde persoonlijke introductie op de website beschikbaar zijn. 

Anneke Dubbink
advertentie
advertentie