Het nieuwe parcours
Het nieuwe parcours Loop door Houten

Loop door Houten heeft nieuw parcours

13 april 2023 om 10:19 Evenementen

HOUTEN De Loop door Houten wordt al voor de 19e keer georganiseerd. Tijd om eens mee te doen als hardloper, wandelaar of toeschouwer. Zaterdagavond 3 juni zal het bruisen bij start en finish in het Oude Dorp maar ook om het parcours. 

NIEUW PARCOURS

De Loop door Houten heeft een (enigszins) nieuw parcours. De Kidsrun, Jeugdloop en de Sam-Sam-Loop houden de bestaande route. De mensen die 5 en 10 kilometer lopen duiken na de Vlierweg de tunnel in en gaan de Molenzoom op. Ook de wandelaars lopen deze ronde. 

De sfeer op en rondom het parcours blijft als vanouds. Er staan dus ook diverse dj`s/bands je aan te moedigen. De Loop- door- Houten weg, van Oude Station tot de finish, zal weer zo gezellig zijn als altijd.

Publiek is van harte welkom, ga aan de route staan met je buurt en maak er een feestje van. De lopers en toeschouwers maken de Loop door Houten wat het al jaren is: een mooi loopfeest.

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers geen Loop door Houten. Er is op deze dag veel hulp nodig, van opbouw van het parcours tot uitdelen van medailles. Het kost je een paar uurtjes tijd maar het levert je ook veel op, en het drankje na afloop zal je zeker smaken.

Geef je op door even een mail te sturen aan vrijwilliger@loopdoorhouten.nl 

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen gaan snel. Als je voor 20 mei inschrijft komt je naam op je borstnummer te staan. Ga naar www.loopdoorhouten.nl en je vindt daar de inschrijvingspagina en de overige informatie. 

advertentie
advertentie