Afbeelding
Loop door Houten

Nog een paar weken en dan is de Loop door Houten

17 mei 2022 om 11:29 Activiteiten

HOUTEN Op vrijdagavond 10 juni is weer de Loop door Houten. Vele lopers, muziek aan het parcours, feestjes langs de route, een sambaband die er zin in heeft, dj`s die al aan het kijken zijn wat er gedraaid gaat worden, vele vrijwilligers die zich toch weer opgeven, enthousiaste toeschouwers in Het Oude Dorp die de terrassen bezet houden. Kortom…Loop mee of kijk mee.

TRAININGEN VOOR DE JEUGD De kinderen van de basisscholen kunnen op dinsdagavond 24 en 31 mei meedoen met een hardlooptraining. De training wordt gegeven door Eddie Heerings, kidsrunningtrainer. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en ook niet te betalen voor de trainingen. De trainingen zijn van 19.00-20.00 uur op Het Plein.

Op dinsdagavond 7 juni is er dan ook nog een parcoursverkenning voor volwassenen en jeugd, deze zijn ook gratis.

SAMSAM LOOP Samen starten en samen blijven lopen, dat is de Samsamloop. Je geeft je individueel op maar loopt met z`n tweeën samen. In 2019 was de eerste keer dat we deze loop op het programma stond.

Een aantal ervaringen: Maaike: ,,Ik vond het zo leuk om met mijn moeder samen te lopen”; Jeroen: ,,Opa is zo fit, die kon mij gewoon bijhouden”; Mohammed: ,,We werden heel hard aangemoedigd door de mensen aan de kant”; Papa Peter: ,,Ik ben geloof ik nog nooit zo trots geweest toen ik met mijn dochter over de finish kwam.”

Dus geef je op, je mag meedoen vanaf 8 jaar. Loop met je opa, oma, vader. moeder, broertje of zusje of met je vriend of vriendin.

Aanmelden kan via www.loopdoorhouten.nl en klik op inschrijven. De rest volgt vanzelf.

advertentie
advertentie