Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de organisatie
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de organisatie LoopdoorHouten

Loop door Houten, vrijdagavond 10 september, inschrijving is geopend

14 juli 2021 om 19:27 Atletiek

HOUTEN De inschrijving voor deze gezellige, echt Houtense, loop is gestart. Op de site, www.loopdoor houten.nl, staat de link waarmee je je kunt inschrijven. Zorg dat je snel inschrijft want vol is echt vol. Ook komt je naam op je borstnummer te staan als je op tijd staat ingeschreven.

Mochten de maatregelen zodanig zijn dat men moet besluiten dat de loop niet door kan gaan dan betaalt u ook niets. Men int het geld achteraf.

VRIJWILLIGERS VOOR EEN AVOND De Loop door Houten is dit jaar op vrijdagavond 10 september. Een tiental organisatoren zijn zo’n half jaar actief met het voorbereiden van de Loop. Op de dag zelf worden ze bijgestaan op verschillende onderdelen door een groot aantal vrijwilligers. Door verloop zijn ze elk jaar opnieuw op zoek naar vrijwilligers die één avond in het jaar willen helpen om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Bij de Loop zijn er drie locaties: Het Plein in het Oude Dorp met de start, finish en de doorkomsten voor de Jeugdloop en de 10 kilometer, Castellum in Houten-zuid met een gezellige doorkomst voor de 5 en 10 kilometer lopers en het parcours waarover de lopers veilig kunnen lopen. Voor alle drie locaties zoekt men vrijwilligers voor o.a: hulp bij het uitgeven van de borstnummers (12-19 uur), het inrichten van het start-finishgebied (16-18 uur), het inrichten van de doorkomst in Castellum (18-19 uur), het bemensen van de waterpost in Castellum (19-21 uur), de verkeersbegeleiding in het dorp (17.30-21 uur) en in zuid (19-21 uur) en hulp bij het opruimen van de start-finish en doorkomst gebieden (21-22 uur).

De Loop kan niet worden georganiseerd zonder vrijwilligers. Men zoekt daarom mensen die kunnen helpen om er een onvergetelijke avond van te maken. Ben jij of ken jij iemand die één avond in het jaar wil helpen? Mail naar vrijwilliger@loopdoorhouten.nl. Meer weten? Kijk op de website www.loopdoorhouten.nl

advertentie
advertentie