Loop door Houten
Loop door Houten Eddie Heerings

Loop door Houten wordt gehouden op 10 juni

28 maart 2022 om 11:30 Atletiek

HOUTEN Het is alweer 3 jaar geleden dat de Loop door Houten door kon gaan. Met prachtig weer liepen 1800 lopers door ons mooie Houten. De vele enthousiaste toeschouwers, opgezweept door muziek van dj`s en live bands zorgden weer voor een mooi loopfeest. Jullie weten hoe het verliep liep, in 2020 en 2021 ging de Loop niet door.

Dat is voor het bestuur nu een extra motivatie om er samen met de lopers, toeschouwers, vrijwilligers op vrijdagavond 10 juni een feest van te maken. Geweldig ook om te ervaren dat de sponsors de Loop dit jaar niet laten vallen.

WAT IS DE LOOP DOOR HOUTEN? Voor wie het echt nog niet weet even een korte samenvatting:

Het is een recreatieve hardloopwedstrijd met start en finish in het Oude Dorp van Houten.

Er zijn afstanden van 1 kilometer voor de jongste kinderen, 2 kilometer voor de oudere kinderen van de basisschool, 5 kilometer, 10 kilometer en de SamSam loop. Deze laatste loop bedraagt 2,5 kilometer en loop je met een tweetal samen. Dus gezellig met je opa, oma, vader, moeder, broer, zus of wellicht je collega. Samen kom je dan ook over de finish.

Dit jaar introduceren we iets nieuws. Er is voor de snellere lopers een wedstrijdelement toegevoegd. Als je je hiervoor inschrijft dan krijg je een plekje helemaal vooraan.

START INSCHRIJVING Men wil graag dat de deelnemers vooraf gaan inschrijven. Dit kan vanaf 1 april (geen grap!).

Je gaat naar de site van de Loop, www.loopdoorhouten.nl , en de rest wijst zich vanzelf. Het inschrijfgeld kun je dan direct voldoen. Als je op tijd inschrijft krijg je op je borstnummer je naam.

Op de dag zelf kun je, als er nog plaats is, ook nog inschrijven. Men moet dan een iets hoger bedrag vragen en er staat geen naam op je borstnummer.

Mocht de loop niet door kunnen gaan dan krijg je je geld volledig terug.

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD Op de dag zelf zijn er altijd veel vrijwilligers nodig voor diverse taken zoals: verkeersbegeleider, opbouw parcours, waterpost enzovoort. Het is altijd gezellig, ook na afloop, en het kost je een paar uurtjes. Neem even contact op via: vrijwilliger@loopdoorhouten.nl

VERDERE INFO www.loopdoorhouten.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie