Winnaars van een vorige editie in de bloemen.
Winnaars van een vorige editie in de bloemen. Sjouke van den Berg

Sportgala Houten 2022: All over again!

29 januari 2023 om 12:04 Lokaal/Evenementen

HOUTEN - Maandag 6 februari is het twaalfde Sportgala Houten, over het jaar 2022. Afgelopen weken is er massaal gestemd op de genomineerden in de categorieën: sporter, sporttalent, sportploeg en sportvrijwilliger. Tijdens het Sportgala Houten wordt bekend wie, door publiek en de jury, tot winnaar zijn benoemd. 

De avond wordt gehost door Tessa Veldhuizen, winnaar Sportvrouw in 2012. De muziek is onder begeleiding van de Bigband Houten en er staan verschillende acts op het programma. Sietse van Berkel, voormalig wereldkampioen BMX Flatland trapt de avond af.. Daarnaast treden Stardance, Casca Dura Academy, Zumbody en Break4U op. Naast de winnaars wordt de Doortrappen Award 2022 uitgereikt. Deze Doortrappen award gaat naar een Houtenaar met een bijzonder fietsverhaal.

LIVESTREAM

Omroep Houten zendt het Sportgala Houten live uit. In de talkshow Rondom Houten heb je al kennis kunnen maken met de genomineerde uit de categorie Sporters, maar misschien heb je ook alle andere genomineerde gehoord in het radioprogramma ‘Houten Komt Thuis’ van Omroep Houten op HoutenFM. Tijdens het Sportgala Houten kan iedereen die niet aanwezig is live meekijken via een livestream. Ook worden er interviews gehouden met genomineerden en andere aanwezigen. De video’s vooraf en de livestream van het Sportgala Houten kun je bekijken via www.omroephouten.nl. Hier is het ook mogelijk om de livestream terug te kijken.

Wil je deze avond niet missen? Het is nog mogelijk om kaartjes te kopen via: www.aandeslinger.nl. Een kaartje kost 5,50 euro en is inclusief consumptie. Meer over het Sportgala is te vinden op: www.sportgalahouten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie