Het Sportgala 2022 vindt plaats op 6 februari 2023, breng nu je stem uit!
Het Sportgala 2022 vindt plaats op 6 februari 2023, breng nu je stem uit! Sportpunt Houten

Sportgala Houten 2022: online stemming staat open

12 januari 2023 om 13:55 Evenementen

HOUTEN Vanaf vandaag kan iedereen een stem uitbrengen op de sporter, de sportploeg en de sportvrijwilliger van het jaar. Tijdens het Sportgala Houten op 6 februari in Theater Aan de Slinger worden uiteindelijk de winnaars bekend gemaakt. 

De jury kwam woensdagavond bijeen en maakt bekend wie de genomineerden zijn. In de categorie Sporter van het Jaar strijden worstelaar Réka van Os en rugby’er Martijn van Dalen om de hoofdprijs. Als sportploegen zijn genomineerd: De jongens van JO13 van SV Houten, het eerste herenteam van HC Houten en Jongens C van volleybalclub Taurus. De genomineerden in de categorie Sportvrijwilliger van het jaar zijn: Norbert Herremans van Handbal Houten, het bestuur van Loop door Houten en Annie Timmermans van Stichting Sportieve Recreatie Houten.

De komende weken worden alle genomineerden op HoutensNieuws.nl en in de krant voorgesteld. Stemmen kan tot en met 31 januari. Het Sportgala Houten belooft een sportieve en inspirerende avond te worden. Tessa Veldhuis zal de avond presenteren, de muziek is onder begeleiding van de Bigband Houten en er zullen toffe acts te zien zijn. Tickets zijn 5,50 euro (incl. consumptie) en te verkrijgen via www.aandeslinger.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie