Het Sportgala 2022 vindt plaats op 6 februari 2023
Het Sportgala 2022 vindt plaats op 6 februari 2023 Sportpunt Houten

Sportgala Houten 2022: online stemming en het Doortrappen Award!

11 januari 2023 om 09:03 Overig

HOUTEN Vanaf 12 januari gaat de stemming open voor het Sportgala Houten 2022. We laten u in de komende weken kennis maken met alle genomineerde van het Sportgala Houten. Maar eerst laten we u kennis maken met een nieuwe prijs: het Doortrappen Award! 

Veel doortrappers van 55+ fietsen regelmatig en blijven zo gezond. Dat is bijzonder mooi en daar mag best eens aandacht aan geschonken worden. Daarom is Houten op zoek naar de Beste Doortrapper 2022! Ken of ben jij een fanatieke fietser (55+) die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Nomineer deze persoon dan voor Beste Doortrapper op www.sportgalahouten.nl. Je mag ook jezelf nomineren. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Sportgala Houten en zal een Doortrappen Award ontvangen!

BRENG JE STEM UIT Vanaf donderdag 12 januari is het mogelijk om op de genomineerde van het Sportgala Houten 2022 te stemmen via HoutensNieuws.nl . De online stem telt als éen volwaardige stem mee in de eindelijke jurystemming. Dus bent u benieuwd wie de genomineerden zijn en op wie je kan stemmen? Kijk dan snel op de website van ‘t Groentje / HoutensNieuws.nl

De 12e editie van het Sportgala Houten vindt plaats op maandag 6 februari in Theater Aan de Slinger. Een sportieve en inspirerende avond die u niet mag missen. De kaartverkoop is ondertussen ook al gestart. Tickets zijn te verkrijgen via www.aandeslinger.nl.

advertentie
advertentie