Afbeelding
Edwin Nieuwenhuis

BDU-Lezersactie: maak kans op gratis VIP-kaarten voor de Hankook-Finaleraces

25 september 2019 om 17:17 Evenementen

ASSEN Maak met de BDU-Lezersactie kans op GRATIS VIP kaarten voor de HANKOOK-Finaleraces op het TT Circuit Assen, zondag 20 oktober 2019.

Spanning ten top bij de HANKOOK-Finaleraces op TT-circuit Assen. Op 19 en 20 oktober wordt het autorace seizoen op een spectaculaire wijze afgesloten tijdens de Hankook Finaleraces op het TT-Circuit van Assen! Na diverse races in Nederland en België is het TT- Circuit van Assen het decor voor de grote ontknoping! Wie worden de nieuwe kampioenen van 2019 in de Supercar Challenge, GT&Prototype Challenge, Mazda MX-5 Cup en de Ford Fiesta Sprint Cup!

Als VIP gast naar de HANKOOK- Finaleraces?

Dat kan nu door u in te schrijven voor de BDU e-mailniuwsbrief en uw gegevens achter te laten waarmee u kans maakt op 10 x 2 VIP kaarten voor de HANKOOK- Finaleraces.

Wat houdt een VIP arrangement in?

De Supercar Challenge beschikt over een eigen VIP hospitality tent welke op de paddock staat tussen de andere race teams. U wordt hier ontvangen vanaf 09.30 uur door onze gastvrouw en er staat koffie/thee en iets lekkers voor u klaar. Rond de middag wordt er een uitgebreid buffet geserveerd en de bar is de gehele dag open. U kunt zich aanmelden voor een rondleiding langs de teams en over het circuit waar u meer uitlegt krijgt over de raceklasse en de racewagens en u kunt deelnemen aan de gridwalk, wat betekent dat u op de startgrid foto's kunt maken van uw favoriete wagen.

Wanneer u de VIP tickets wint, ontvangt u twee toegangsbewijzen voor de gehele paddock, twee VIP pasjes welke u toegang geven tot de VIP hospitality tent van de Supercar Challenge en een VIP parkeerkaart.

Wint u niet en wilt u toch HANKOOK-Finaleraces bezoeken, koop dan uw kaartje via de website www.finaleraces.nl U vindt hier ook het programma van de dag en verdere informatie rondom de Hankook Finaleraces.

BDU-lezersactie

Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden 10 x 2 GRATIS VIP tickets verloot voor de Hankook Finaleraces in Assen.

Stap 1

Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Bent u al nieuwsbriefabonnee, ga dan naar stap 2

Stap 2

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee GRATIS VIP kaarten >>>

De winnaars worden maandag 14 oktober getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op twee gratis VIP kaarten.

De HANKOOK-Finaleraces op TT-circuit Assen, dé afsluiter van 2019!

Op 19 en 20 oktober wordt het autorace seizoen op een spectaculaire wijze afgesloten tijdens de Hankook Finaleraces op het TT-Circuit van Assen! Na diverse races in Nederland en België is het TT- Circuit van Assen het decor voor de grote ontknoping! Wie worden de nieuwe kampioenen van 2019 in de Supercar Challenge, GT&Prototype Challenge, Mazda MX-5 Cup en de Ford Fiesta Sprint Cup!

Naast deze door V-Max Racing Management te Breda georganiseerde raceklassen, is ook het Belgisch Belcar Endurance Championship aanwezig en de historische NK GTTC.

Het programma staat ook dit jaar weer garandeert voor een mooie mix van races!
De raceklasses die rijden zijn:
GT&Prototype Challenge
Supercar Challenge
Ford Fiesta Sprint Cup
Mazda MX-5 Cup
Belcar Endurance Championship
NK GTTC

Een bezoek aan de paddock, het binnen terrein van het circuit, is zeker de moeite waard. Alle teams houden "open huis" en ook voor de kleinste bezoekers zijn er tal van activiteiten waarvan gratis gebruik gemaakt kan worden.

Voor alle raceklassen is dit dé afsluiting van het seizoen waar de kampioenen bekend zullen worden en tevens een mooi familie evenement voor jong en oud!

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie