God only knows
God only knows Theater Aan de Slinger

Nederlands familiedrama

17 april 2019 om 07:02 lokaal

HOUTEN 'At Eternity's Gate' draait 17 april om 10.30 uur als Filmclubfilm. Iedereen is welkom vanaf 09.45 uur in Aan de Slinger. De film wordt ingeleid en na afloop krijgt u een kopje koffie of thee, het is ook mogelijk om na afloop te blijven lunchen. De film 'Can You Ever Forgive Me?' is 18 en 19 april te zien in Aan de Slinger. Een biopic over de succesvolle biograaf Lee Israel. Die in de jaren 70 en 80 haar geld verdiende door profielen te schrijven over Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en journalist Dorothy Kilgallen. Op Goede Vrijdag 19 april om 10.00 uur draait de vrolijke animatiefilm 'Maya: De Honingspelen'. In de ijzige film 'Arctic' staat de Deense acteur Mads Mikkelsen (Jagten) na een vliegtuigcrash op de Noordpool voor een helse opgave. Dinsdag 23 april in de Kleine Zaal. Het verhaal van het Nederlands familiedrama 'God Only Knows' met Monic Hendrickx, Elsie de Brauw, Marcel Musters, speelt zich af in de week voor Pasen, waarbij het lijdensverhaal van Jezus duiding geeft aan het leed van de personages. "Het gelaagde verhaal en het overtuigende spel van de acteurs maakt 'God Only Knows' tot een adembenemende film" aldus het NRC. Bij Aan de Slinger te zien op 25 en 26 april. Alle films starten om 20.00 uur met uitzondering van de jeugdfilm en Filmclubfilm. Zie www.aandeslinger.nl.

THEATERZAAL: EEN LOOPJE MET DE WAARHEID? Vrijdag 19 april staan Leopold Witte & Geert Lageveen (Orkater) in de Theaterzaal met '237 redenen om door te gaan'. Lageveen en Witte mijmeren over hoe ze herinnerd zullen worden en welke plaatjes er gedraaid zullen worden op hun allerlaatste feestje. Ze leggen elkaar het vuur aan de schenen. "Geestige en vileine speldenprikjes delen ze uit, die even snel weer met de mantel der vriendschap worden bedekt." vier sterren aldus Het Parool. De jonge talenten van de Cabarestafette staan 24 april op de bühne van Aan de Slinger. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. Bram van der Vlugt is 85 jaar geworden en speciaal voor hem heeft Thomas Verbogt 'Vogel' geschreven. Bram speelt Martinus, een oude man die aan zijn kleinzoon verhalen vertelt over zijn leven. Zijn kleinzoon, gespeeld door de jonge acteur Thijs Prein, luistert ademloos. De vraag is: wat is er in de oorlog precies gebeurd en wat probeert de oude man te verdoezelen? Donderdag 25 april te zien in de Theaterzaal van Aan de Slinger. Zie www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de voorstelling Cabarestaffette op woensdag 24 april. Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor dinsdag 23 april 11 uur 'Cabarestaffette' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie