Afbeelding
Bibliotheek Houten

Gratis cursus Klik & Tik in Bibliotheek Houten-Centrum

Activiteiten

HOUTEN Op 30 augustus starten in de Bibliotheek Houten-Centrum weer twee gratis cursussen ‘Klik & Tik’. In 8 bijeenkomsten leren deelnemers hier de basisbeginselen om zelfstandig(er) te kunnen werken op een laptop, iPad of tablet.

Deskundige vrijwilligers helpen de deelnemers om wegwijs te worden in de wereld van de computer. Aan bod komen thema’s als informatie zoeken, een brief typen, e-mailen, online een afspraak maken en betalen via de computer. Deelnemers kunnen ook zelf onderwerpen aandragen. Daarnaast is er in het programma genoeg tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie.

De cursus is geschikt voor beginners van alle leeftijden. Hij bestaat uit 8 wekelijkse lessen van 9.30 tot 11.30 uur op dinsdagochtend of van 13.30 tot 15.30 uur op dinsdagmiddag. De startdatum is 30 augustus. Deelname is gratis. De cursus vindt plaats in de Bibliotheek Houten-Centrum, Onderdoor 158. Aanmelden bij Taalhuis Houten, telefonisch op 06-43238048 of per e-mail aan houten@taalhuislekstroom.nl.

DIGITAAL INLOOPSPREEKUUR Wie geen cursus wil volgen, maar wel vragen heeft over het gebruik van telefoon, laptop of computer is welkom bij de Digi-inloop. Dit digitale spreekuur is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Houten-Centrum. Iedereen kan zo binnenlopen; een afspraak maken is niet nodig.

advertentie
advertentie