Afbeelding
Bibliotheek Houten

Olga van der Tuuk wint e-reader bij Bibliotheek Houten-Centrum

Overig

HOUTEN Olga van der Tuuk is de gelukkige winnaar van de Kobo e-reader die tijdens de open dag in Bibliotheek Houten-Centrum aan leden werd verloot. De winnaar kwam donderdag haar prijs ophalen in de Bibliotheek Houten-Centrum. Olga bezocht samen met haar ouders zaterdag 11 juni de open dag in Houten-Centrum. 

,,Ik ben er erg blij mee, het is de eerste keer dat ik iets win! Ik ben al lid van de Bibliotheek sinds ik in Houten woon vanaf 1987. Ik vond de open dag erg gezellig. Vooral de ‘blind date’ boeken vond ik leuk. Dit waren ingepakte boeken om te lezen als verrassing”, vertelt winnaar Olga van der Tuuk.

KENNISMAKEN MET DE BIBLIOTHEEK Tijdens de open dag in Houten waren volop activiteiten voor jong en oud en kon iedere inwoner van Houten kennismaken met het brede aanbod van de Bibliotheek. Zo waren er voorleesactiviteiten, spelletjes en knutselen voor kinderen en cursussen en trainingen met taal en computer voor volwassenen.

Verspreid over de dag zijn ruim 800 bezoekers verwelkomd in de Bibliotheek tijdens de open dag. ,,Het was een erg geslaagde dag. Ook hebben we 51 Houtenaren blij kunnen maken met een gratis proefabonnement van 6 maanden bij de Bibliotheek om te ontdekken dat de Bibliotheek véél meer is dan alleen een plek met boeken”, zegt Phyllis Bouwstra van de Bibliotheek Lek & IJssel.

ACTIVITEITEN IN DE ZOMER Ook in de zomervakantie is er genoeg te beleven in de Bibliotheek. Zo is er ook deze zomer speciaal voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar de actie Zomerlezen met Bip. Kinderen kunnen een Bip doe-boekje ophalen in de Bibliotheek en een tof Bip-pakket winnen door boeken te lenen en deel te nemen aan de verschillende voorleesactiviteiten deze zomer. Ook winnen zij een gratis Bip-tattoo bij het voltooien van Bip-opdrachten uit het boekje en door gratis lid te worden als ze dat nog niet zijn. 

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/zomerlezen.

advertentie
advertentie