Afbeelding
Bibliotheek Houten

Gratis cursus Klik & Tik in de Bibliotheek Houten

7 mei 2022 om 14:15 Activiteiten

HOUTEN In de Bibliotheek Houten-Centrum start op 10 en 12 mei weer de gratis cursus ‘Klik & Tik’. In acht bijeenkomsten leren deelnemers hier de basisbeginselen om zelfstandig(er) te kunnen werken op een laptop, iPad of tablet.

Deskundige vrijwilligers helpen de deelnemers om wegwijs te worden in de wereld van de computer. Aan bod komen thema’s als informatie zoeken, een brief typen, e-mailen, online een afspraak maken en betalen via de computer. Deelnemers kunnen ook zelf onderwerpen aandragen. Daarnaast is er in het programma genoeg tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie.

De cursus is geschikt voor beginners van alle leeftijden. Hij bestaat uit acht wekelijkse lessen van 9.30 tot 11.30 uur op dinsdag- of donderdagochtend. De startdatum is 10 of 12 mei. Deelname is gratis. De cursus vindt plaats in de Bibliotheek Houten-Centrum, Onderdoor 158. Aanmelden bij Taalhuis Houten, telefonisch op 06-43238048 of per e-mail aan houten@taalhuislekstroom.nl.

DIGITAAL INLOOPSPREEKUUR Wie geen cursus wil volgen, maar wel vragen heeft over het gebruik van telefoon, laptop of computer is welkom bij de Digi-inloop. Dit digitale spreekuur is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Houten-Centrum. Iedereen kan zo binnenlopen; een afspraak maken is niet nodig.

Afbeelding
advertentie
advertentie