Afbeelding
Tour de Schalkwijk

Laatste en langste etappe van Tour de Schalkwijk

24 juli 2021 om 17:40 Wielrennen

SCHALKWIJK Gisteren na de rit zijn alle rennertjes samen met de beheer en opvang naar Vreeswijk gefietst om op vossenjacht te gaan. Eenmaal aangekomen werden de ploegleiders in hun gekste outfits en vermommingen allemaal gezocht en uiteindelijk ook gevonden. 

Vanochtend was de laatste en langste etappe van de Tour de Schalkwijk dit jaar, wat betekent dat het morgen allemaal aan gaat komen op de tijdritten. Het berg- en duikhuisklassement zijn al beslist, maar de strijd om de gele trui is nog erg spannend en zal morgen uitgevochten moeten worden tussen Tijs van Zijl en Quint Vermeulen. 

In het meisjes- en 8/9 jarigenklassement heeft de nummer 1 een flinke voorsprong en zal dus niet veel verschoven meer kunnen worden. Fleur van Oort en Floortje Kuik lijken ervandoor te gaan met de winst. 

Voordat het zover is rest vanmiddag eerst nog een activiteit: polderen. Dan kunnen de kinderen zich uitleven in de Schalkwijkse sloten en komt niemand schoon thuis. Voor sommigen de beste dag van de week en voor anderen niet per se hun favoriet, maar iedereen doet enthousiast en vrolijk mee.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie