Anneke Scott actief bij Vitaal 65+ les Piazza Sports
Anneke Scott actief bij Vitaal 65+ les Piazza Sports Annette Stolk - de Vries

Senioren Fitmaand groot succes onder de ouderen

29 oktober 2019 om 15:13 Overig

HOUTEN De Senioren Fitmaand komt morgen ten einde. Donderdag staan de laatste activiteiten van deze sportieve en gezellige maand voor ouderen op het programma. Maar na deze maand is het niet voorbij. Een aantal activiteiten zullen worden voortgezet en veel ouderen hebben hun weg ook weten te vinden naar nieuw beweegaanbod. Een succes!

Het succes is mede te danken aan een grote groep enthousiaste senioren die dankbaar gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheid om kennis te maken met (nieuw) beweegaanbod in Houten en de fittesten die bij de vier Medische Centra in Houten uitgevoerd is. De opkomst (zowel in het sportaanbod als in deelnemers) was positief waardoor er elke week voldoende te proeven en te proberen was. Het deelnemen aan een activiteit werkte ook aanstekelijk; deelnemers die enthousiast waren over een beweegactiviteit vertelden dit door waardoor ook andere ouderen dezelfde activiteit wilden proberen. Bij een aantal aanbieders mochten de deelnemers zelfs vaker komen waardoor sommige bestaande groepen alleen maar groter werden!

KOFFIEPLUS Donderdag 31 oktober staat de laatste Koffieplus voor Senioren van oktober op het programma. Ouderen kunnen kennis maken met Aerobics 65+ door Maria de Wolf van Fit en Fris. Zij gaf twee weken geleden ook de positief ontvangen les Pilates. De Koffieplus is van 10 – 12 uur in Theater Aan de Slinger. Komt allen om de gezellige Senioren Fitmaand af te sluiten!

Van 10 – 12 uur kan men ook nog deelnemen aan het Jeu de Boules naast het gemeentehuis of kies voor de laatste valpreventietraining door Zeker Bewegen (van 10 – 11 uur in sportcentrum The Dome). Voor deze laatste les kan nog worden aangemeld bij Jolijn Hoek-vd Giessen: jolijn@sportpunthouten.nl of bel 06-23620480. Deelname aan alle beweegactiviteiten is gratis!

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Mail of bel Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23 62 04 80, jolijn@sportpunthouten.nl

advertentie
advertentie