Eerste week Senioren Fitmaand succes!

Overig

HOUTEN Afgelopen week is de Senioren Fitmaand van start gegaan! Een maand waarin bewegen voor ouderen centraal staat, maar waar ook volop aandacht is voor ontmoeting, gezondheid en gezelligheid. Afgelopen zaterdag vond de eerste van de vier fittesten plaats bij Medisch Centrum Dorp.

Gezond gezellig bewegen. Drie belangrijke woorden die typerend zijn voor de Senioren Fitmaand. Met meer dan 50 activiteiten, vier Koffieplus momenten en vier fittesten bruist oktober van energie! Afgelopen week zijn de eerste beweegactiviteiten geweest, is er in de Koffieplus voor Senioren kennis gemaakt met valpreventie én hebben ouderen die zich aangemeld hadden hun fit- & gezondheid getest bij Medisch Centrum Dorp.

Komende week staan er weer mooie activiteiten op het programma en is het een drukke week. Donderdag 10 oktober is het thema bij de Koffieplus voor Senioren Zumba en is er deze ochtend Jeu de Boules, Padel voor Senioren en Valpreventie, en in de middag Bewegen voor Vrouwen. Vrijdag 11 oktober komt tafeltennisheldin Bettine Vriesekoop bij HTTC een clinic verzorgen (aanmelden verplicht!) en kan er 's avonds kennis gemaakt worden met Taekwon-do. Mochten ouderen ooit een handbalwedstrijd op hoog niveau willen zien, dan zijn ze welkom op zaterdag 12 oktober vanaf 18.00 uur in het Ouderenvak van Handbal Houten. Ouderen kunnen in gesprek met de spelers en voor een natje en een droogje wordt gezorgd. Aanmelden voor alle activiteiten (uitgezonderd Zumba) kan bij Jolijn Hoek-vd Giessen. Deelname aan alle activiteiten is gratis!

FITTEST Ook is er zaterdag 12 oktober de tweede Fittest voor Senioren, dit keer bij Medisch Centrum Hofspoor. Een laagdrempelige test die je inzicht geeft in de alledaagse gezondheids-/bewegings (on)mogelijkheden. Aanmelden is verplicht maar wees er snel bij want de max. van 20 is bijna bereikt. De eigen bijdrage is €2,- (overmaken/tikkie) en aanmelden kan bij Jolijn Hoek-vd Giessen: jolijn@sportpunthouten.nl of bel 06-23620480.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Mail of bel Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23 62 04 80, jolijn@sportpunthouten.nl.


 

advertentie
advertentie