ZilverFitness
ZilverFitness Kim Walter

Senioren Fitmaand volop in beweging

Overig

HOUTEN De eerste twee weken van de Senioren Fitmaand zijn voorbij gevlogen. Ouderen zijn de afgelopen twee weken volop aangezet tot beweging en men kan nog even door. Ook in week drie kunnen senioren met veel nieuwe activiteiten kennismaken en kan er nog aangemeld worden voor de fittest van zaterdag 19 oktober. Lees mee!

Donderdag 17 oktober staat Pilates centraal bij de Koffieplus voor Senioren. Maak kennis met deze ontspannende bewegingsvorm van 10 – 12 uur in Theater Aan de Slinger.

Een nieuwe activiteit is Zilverfitness op donderdag van 12 – 13 uur op de Lange Schaft 36c. Bij Zilverfitness oefent u bewegingen die u in het dagelijks leven ook maakt. Door het trainen van deze functionele bewegingen zoals hurken en tillen wordt ervoor gezorgd dat u meer kracht krijgt waar dat nodig is. Er wordt samen met u gewerkt aan kracht, conditie, balans en lenigheid. De les is onder begeleiding van een ervaren coach en zijn in kleine groepjes (max. 8).

Zaterdag 19 oktober kan er weer plaatsgenomen worden in een ouderenvak om een topsportwedstrijd te zien. Dit keer kan dit bij Taurus waar u de volleybalwedstrijd van Heren 1 meebeleeft. U mag mee in de kleedkamer en het veld op. De wedstrijd bekijkt u vanaf de tribune en ook nu wordt u goed in de watten gelegd! Neemt u deel aan het ouderenvak dan is de toegang gratis.

Woensdag 23 oktober kan er tot slot ook nog kennis gemaakt worden met de drie racketsporten tennis, badminton en padel (10-12uur, racketcentrum Houten).

Naast nieuwe activiteiten lopen er ook nog activiteiten de hele maand door. Zoals Vitaal 65+ bij Piazza Sports, Jeu de Boules, Valpreventie en Taekwon-Do.

FITTEST Ook staat er zaterdag 19 oktober weer een Fittest voor Senioren op het programma in Medisch Centrum Leebrug. Ouderen uit kwadrant Zuid-West kunnen zich nog aanmelden om tussen 10-12 uur hun algehele fit- & gezondheid te laten testen. Aanmelden is verplicht maar wees er snel bij want de max. van 20 is bijna bereikt. De eigen bijdrage is €2,- (overmaken/tikkie).

Aanmelden voor alle activiteiten incl. de fittest (uitgezonderd Pilates) kan bij Jolijn Hoek-vd Giessen: jolijn@sportpunthouten.nl of bel 06-23620480. Deelname aan alle beweegactiviteiten is gratis!

advertentie
advertentie