Pilates bij Koffieplus
Pilates bij Koffieplus Sportpunt Houten

Senioren Fitmaand: Meer dan bewegen alleen!

Overig

HOUTEN De Senioren Fitmaand wordt goed ontvangen bij de Houtense ouderen. Vandaag staat de vierde week alweer op het programma met een aantal nieuwe activiteiten én de laatste fittest in Medisch Centrum Molenzoom op zaterdag 26 oktober.

In de Koffieplus van Senioren van donderdag 24 oktober kan er kennis gemaakt worden met Tai Chi Light door Centrum Allunga. Tai Chi Light is speciaal voor ouderen die moeite hebben met bewegen of moeite hebben om in beweging te komen door strammer en stijver wordende spieren. Tai Chi Light is een aanvullende hulp op soepeler door het leven te gaan. Kom om 10 uur naar Theater aan de Slinger voor koffie, thee, koek en een ontspannende les Tai Chi Light!

Van 10 – 12 uur kunnen sportieve/actieve ouderen ook kennismaken met Padel in het Racketcentrum Houten. Padel wordt buiten op een speciale baan gespeeld en is een mix van tennis & squash. Je speelt het in tweetallen en leert deze donderdag de basisbeginselen van padel door niemand minder dan de padel expert Ewan Watson! Van 12 – 13 uur staat de laatste les van Bewegen voor Vrouwen door Hart for Her op het programma; mocht je graag nog eens met deze laagdrempelige activiteit mee willen doen, meld je dan snel aan er zijn namelijk nog maar 3 plekken vrij! Taekwon-Do Academie Namu wan heeft op vrijdagavond ook zijn laatste kennismakingsles in het kader van de Senioren Fitmaand. De les is van 19.30 – 20.30 uur en er wordt speciaal aandacht besteedt aan de ouderendoelgroep.

FITTEST Zaterdag 26 oktober is ook de laatste fittest voor senioren in Medisch Centrum Molenzoom. Zijn er nog senioren die hun algehele fit- & gezondheid willen laten testen dan kan dit tussen 10 -12 uur. Aanmelden is verplicht maar wees er snel bij want er zij nog maar 7 plekjes vrij. De eigen bijdrage is €2,- (overmaken/tikkie).

Aanmelden voor alle activiteiten incl. de fittest (uitgezonderd Tai Chi) kan bij Jolijn Hoek-vd Giessen: jolijn@sportpunthouten.nl of bel 06-23620480. Deelname aan alle beweegactiviteiten is gratis!

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Mail of bel Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23 62 04 80, jolijn@sportpunthouten.nl

advertentie
advertentie