Afbeelding
Foto via Aelen en van Leeuwen

Hoe verkrijg je creatief POS-materiaal?

28 maart 2023 om 07:36 Partnercontent

POS-materiaal is een materiaal waarmee je je klant aanspoort om impulsaankopen te doen en waarmee je tegelijkertijd duidelijk maakt dat er in je winkel een actie gaande is. Als eigenaar van een zaak - of het nu gaat om een speciaalzaak of een kleine supermarkt - is het van groot belang om het juiste POS-materiaal neer te zetten. Het is misschien verleidelijk om een kartonnen kubus te bedrukken, enkele borden neer te zetten en daarna te denken dat je winkel nu wel vol genoeg staat. Er bestaat echter allerlei creatief POS-materiaal waarmee je tot de verbeelding van je klanten spreekt. Als je een actie voert die is gerelateerd aan de natuur of het milieu, zou je bijvoorbeeld een levensgrote kartonnen boom kunnen neerzetten en tijdens een paasactie is er niets zo leuk als een paashaas bij de deur. In dit artikel bespreken we honingraatkarton, dat perfect is voor het maken van dit soort uniek en levensgroot promotiemateriaal.

De voordelen van honingraatkarton:

  • Het wordt gemaakt van milieuvriendelijk FSC-karton;
  • Stevig en sterk;
  • Makkelijk te verplaatsen;
  • Licht van gewicht;
  • Op verschillende manieren te bedrukken, bijvoorbeeld digitaal of met de zeefdruktechniek;
  • Is verkrijgbaar in verschillende diktes.

Wat is honingraatkarton precies?

Honingraatkarton is een type karton dat ideaal is voor groot POS-materiaal. Het is sterk genoeg om te worden gebruikt voor levensgrote displays, omdat het bestaat uit een stevige buitenlaag met honingraatvormige cellen aan de binnenkant. Deze structuur doet denken aan een bijenkorf, -kast of -nest. Honingraatkarton is ongelooflijk licht van gewicht, waardoor het makkelijk wordt verplaatst. Bovendien kan het eenvoudig worden opgeborgen en later opnieuw worden gebruikt. Bij bedrijven zoals Aelen en van Leeuwen kan honingraatkarton digitaal of met zeefdruk worden bedrukt.

Hoe kun je je eigen POS-materiaal ontwerpen?

Wil jij graag zelf POS-materiaal ontwerpen? Bij een specialist zoals Aelen en van Leeuwen kun je terecht met je eigen ideeën, zodat jouw POS-materiaal perfect past bij jouw zaak. Afhankelijk van de actie die je promoot, is het leuk om bijpassend promotiemateriaal neer te zetten. Dit prikkelt de klant extra. Zo is tijdens de feestdagen een levensgrote kerstboom van karton een optie. Dit materiaal kun je volgend jaar gewoon opnieuw gebruiken. Honingraatkarton laten bedrukken heeft - als je naar POS-materiaal op zoek bent - verder alleen maar voordelen. Het is zo sterk dat je er zelfs objecten zoals bakken, schappen of bogen van kunt maken. Ben jij op zoek naar POS-materiaal met eindeloze mogelijkheden? Bestel dan POS-materiaal van honingraatkarton bij Aelen en van Leeuwen! 

advertentie
advertentie