Personeel (gedeeltelijk) van Nick & Son Fashion For Men
Personeel (gedeeltelijk) van Nick & Son Fashion For Men Karin Tim-Mijland

Nick & Son kwaliteit en service bij de beste en leukste kledingwinkel voor mannen

22 maart 2023 om 09:37 Zakelijk

HOUTEN Nick & Son Herenmode is de winkel voor herenmode op Het Rond in Houten.

door Karin Tim-Mijland

Met zeven medewerkers wil Nick & Son in en rondom Houten de beste en leukste kledingwinkel voor mannen zijn. Mannen van verschillende leeftijden kunnen bij Nick & Son terecht voor kleding voor elke gelegenheid. Van vrije tijd tot een zakelijk diner. Van jeans in diverse prijsklassen en zwemshorts tot polo’s en van confectiekleding tot maatkostuums. A-merken waaronder Italiaanse merken zoals Armani, Daniele Fiesoli en Xacus, maar ook Duitse merken zoals Boss, Drykorn en Dressler. Bedrijfsleider en inkoper Edwin van der Zwaan: ,,Door regelmatig te wisselen in ons assortiment willen we vooruitstrevend zijn in mode en hippere merken brengen. Kwaliteit staat voorop. Daar toetsen we een merk op. Brengt het kwaliteit? Voegt het iets toe? Is het mooi en hoe milieuvriendelijk is het? De meeste merken zijn in Europa gemaakt, ons doel is alles in Europa te laten maken.”

KLEERMAKER

 ,,Alle kleding kan gratis en direct vermaakt worden. Ook als je iets moois ziet wat niet als gegoten zit, maakt kleermaker Ekrem dit cut to the bone (precies passend op het lichaam, red.)”, vertelt Edwin.

SERVICE

De service bij Nick & Son gaat duidelijk verder dan de winkel. Twee zonen wilden voor hun vader, die onmogelijk naar de winkel kon komen, een kostuum kopen. Daarom ging Ekrem naar de man thuis toe om de maten op te nemen, zodat hij alsnog een kostuum kon maken. Ook is het mogelijk om met een bestaande goed passende broek naar de winkel te komen, een stof uit te zoeken, zodat Ekrem een nieuwe broek kon maken. ,,Maar het liefst hebben we mensen in de winkel”, zegt eigenaar Hans. ,,Het gevoel de passie en enthousiasme kun je alleen in de winkel overbrengen”, vult Edwin aan.

Het personeel kent de kwaliteit van de stoffen en heeft verstand van pasvormen, doordat ze regelmatig worden bijgeschoold. Hans is enthousiast dat hij vaak van klanten hoort dat ze goed en fijn geholpen zijn. Edwin: ,,We hebben geluk met werknemers die passie voor het vak hebben.”

Eind mei is er een Italiaanse week. Bezoekers kunnen dan onder het genot van Italiaanse koffie en een verse pizza de nieuwe voorjaarscollectie bekijken en passen. We gaan dan ook onze Italiaanse (niche) parfum introduceren.

Nick & Son fashion for men, Het Rond 131 in Houten

www.nickandson.nl T: 030-634 29 43

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie