Afbeelding
Dagmar Lap

April doet wat hij wil!

6 april 2022 om 12:10 Zakelijk

Maart roert zijn staart
April doet wat hij wil
In mei leggen de vogels een ei
Een winkel vol met zonnige kleding op een rij
Maar iets warms hoort er ook nog bij!

Ja toch! Vorige week stond ik nog met zomerjurkjes heerlijk in het zonnetje op het plein om foto’s te maken voor ons artikel en twee dagen later weer met een dikke bodywarmer in verband met een koude wind. 

Eén van de grootste trends op het gebied van kleuren deze lente en zomer zijn de zogenaamde aarde- of natuurtinten. Denk aan bruin, beige, crème, gebroken wit en taupe. Voor mij zijn deze natuurtinten echt de crème de la crème in mijn kledingkast. Ieder seizoen!

Van top tot teen in één kleur 

We doen het met liefde met zwarte kleding dus waarom zou het met beige kleding niet kunnen? Precies. Het grote voordeel van een outfit in één kleur is dat je er langer - en dus automatisch ook een beetje slanker - in lijkt. Een leuke tip dus voor de kleintjes onder ons. Op de foto draag ik een jogger van Nikkie met een bijpassend vest en een geweldige mooie bodywarmer in dezelfde kleur. Prachtig afgewerkt! Lijk ik langer? Mwah…….misschien een heel klein beetje. Lijk ik slanker? Ik denk dat de bodywarmer daar een stokje voor steekt. Maar deze outfit kan het hele jaar door.

Verschillende materialen 

Om je outfit wat meer diepgang te geven kun je verschillende materialen met elkaar combineren. Het is dan belangrijk dat je voor verschillende texturen kiest: zijde met wol, leer met denim. Het contrast van matte en glanzende stoffen creëert een spannend geheel. Op de foto draag ik een hele lichte jeans in combinatie met een goudkleurig truitje met een beetje lurex en een stevige overblouse in creme. De taupe tas is van Nikkie en combineert makkelijk met heel veel verschillende outfits.

De spencer ook in het voorjaar!

Inmiddels weer met open armen ontvangen door modeliefhebbers en ook dit seizoen zet de trend zicht voort in verschillende variaties. Echt zo’n item, dat heel geschikt is voor wisselende temperaturen. Nieuw zijn de spencers met kol. Op de foto draag ik er een van ons eigen label. We namen deze foto op een warme dag en daarom met blote armen. Maar met een blouse of shirt eronder is deze ook geweldig als het weer wat kouder is. De broek is een model MMB van Corel Amsterdam in een leverkleur. Dit model is hoog in de taille en heeft een rits aan de zijkant. U ziet een paar ribbels als ik loop. Die kunnen we wel weghalen voor de foto, maar dat doen we bewust niet. Als je beweegt met een broek in deze stof dan zie je de stof ook wat bewegen. 

Wat is er nieuw en wilt u meer zien?

Er is een hele leuke levering binnen met vrolijke blouses van FOS Fashion. Allemaal met de bekende elastische band aan de onderzijde. En sprankelde printjes! Er zijn nieuwe broeken binnen van Red Button. Een geweldige in roze! Maar ook wit en zomerjeans. En een mooie broek in cargo stijl van Spanx. U weet wel die broek die uw lijf een beetje meehelpt. Een nieuwe levering van And Co Fashion met fijne blouses in jersey en travelbroeken in mint, donkerblauw en zwart. Een beige en roze pak met een lange blazer. Maat XS tot en met 3XL.

Dit alles hoop ik volgende week te kunnen laten zien. Laten we duimen, dat deze terugval in temperatuur van korte duur is want anders moeten we een paar foto’s binnen gaan maken!

Bezoek onze website www.itrainsfashion.nl voor meer inspiratie. U vindt daar rechtsboven ook een knop naar onze shopmovies. Daar gaan we u de komende tijd nog meer laten zien. Korte filmpjes met kleding uit onze winkel. Geinspireerd? U vindt ons op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger.

Sasja (54) heeft een kledingwinkel op het Oude Dorp van Houten en beschrijft op deze pagina haar belevenissen in de winkel en soms daarbuiten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie