Sonja en Sasja in een tuniekjurk van NIKKIE
Sonja en Sasja in een tuniekjurk van NIKKIE Dagmar Lap

5 vragen over mode aan Sonja

16 maart 2022 om 12:09 Zakelijk

HOUTEN Ik heb gevraagd of ze voor de winkel op de foto wil gaan. Want onze kleding op verschillende vrouwen laten zien op deze pagina is leuker dan steeds mijn eigen hoofd. Dat wil ze wel!

Ik heb het over Sonja die samen met haar man Michel trotse eigenaar is van Echte Bakker Michel op het Oude Dorp. Zoontje Lorenzo heeft mazzel met zo’n moeder. Een harde werker en een gouden hartje. Oliebollen gebakken? Dan worden wij als eerste getrakteerd. Winkel dicht door Corona? Dan appt ze direct of we een flinke Pas-tas kunnen bezorgen om ons een hart onder de riem te steken. Het moet wel tussendoor. De kleine komt zo uit school en moet worden opgehaald. Maar daar maak ik me geen zorgen om bij haar. Ik kan tegenwoordig goed inschatten wat ze leuk vindt. Maar ik had toch 5 vragen over mode aan haar:

1. Wie is jouw stijlicoon?

Sonja: Ik heb niet echt een stijlicoon. Ik koop wat ik leuk vind. Bij It Rains Fashion kan ik goed slagen. Die weten altijd goed wat mij staat.

2. Wat is je favoriete kledingmerk?

Sonja: Vroeger ging ik graag naar  Steps. Maar die winkel is er helaas niet meer. Ik kocht daar graag jurken. Nu heb ik veel van Spanx. Die broeken en leggings zitten zo heerlijk! En het zorgt ervoor dat alles netjes op de juiste plek blijft zitten, lacht ze. Op de foto draagt Sonja een legging van Spanx in combinatie met een jurkje van Nikkie. Ik draag hem met blote benen. Nou nee, met een goeie panty van Falke zodat het lijkt alsof ik blote benen heb. Je kunt zo’n jurkje dat wat korter is op verschillende manieren combineren, zodat het toch bij je past.

3. Noem een musthave voor het aankomende seizoen die op jouw lijstje staat.

Sonja: Het roze kanten jurkje van NIkkie vind ik zo beeldig! Die zou ik graag willen hebben. Omdat Sonja hem zo mooi vindt heb ik hem daarom aangetrokken, zodat u hem ook kunt zien. Ik ben er zelf ook weg van. Perfect voor een trouwerij. Want het trouwseizoen is weer begonnen. De riem en de tas zijn ook van Nikkie!

4. Welke modeblunders heb je gemaakt?

Sonja: ik wilde altijd graag een jurk van Desiquel. Ik nam hem mee zonder te passen. Nou dat heb ik geweten. Ik had op dat moment een beetje roze met paars haar en leek wel een zwerver! 

5. Wat is het lekkerste product in jullie winkel?

Sonja: Dat is voor mij echt wel het zieltje. Dat is een heerlijke koek met amandelspijs, rozijnen, noten en karamel. Die moet ik dan nog eens proberen. Na afloop van de foto’s namen we allemaal een hap van een plak van een heerlijke cake. In de vorm van een schattig schaapje want Pasen komt eraan. Want, zoals ik hierboven al schreef, ze komt nooit met lege handen!

Het was een gezellige week in de winkel. Iedereen heeft weer zin in de voorjaarskleuren. Van ons eigen label #OOTD zijn er weer heerlijke truitjes binnen. Op de laatste foto draag ik een lila truitje met een mouw tot aan de elleboog. Deze hebben we ook in appelgroen (geweldig) en blauw (zacht en mooi). De broek is van Corel. Het bekende model MMB in een bi-stretch kwaliteit met een rits aan de zijkant. Een heel hoog in de taille! Een klassieker die op verschillende manieren te combineren is. En deze kleur is eigenlijk wel voor alle seizoenen vind ik.

ZOMERBROEKEN Van het fijne betaalbare merk Red Button is er een levering binnengekomen van witte broeken in superstretch kwaliteit. Een skinny model en een model met een rechte pijp. En van Up! u weet wel die fijne broeken zonder ritssluiting en knoop is er een roze, een lichtblauw en een broekje met lieve bloemetjes binnengekomen. 

SHOPMOVIES TER INSPIRATIE U ziet het is de moeite waard om weer een bezoekje te brengen! Volg ons op Facebook of Instagram voor meer inspiratie. U kunt filmpjes van onze kleding ook op YouTube bekijken. Zoek dan naar: It Rains Fashion shopmovies. U komt er ook via onze website: www.itrainsfashion.nl

Ps: Mijn haar zit zo leuk met dank aan kapsalon Lucienne!

Sasja (54) heeft een kledingwinkel op het Oude Dorp van Houten en beschrijft hier haar belevenissen in de winkel en soms ook daarbuiten. Kom langs in de winkel of bestel online www.itrainsfashion.nl

Make-up Kimagestyle
Haar Kapsalon Lucienne
Afbeelding
advertentie
advertentie