Afbeelding
Dagmar Lap

Don’t look back unless it’s at your butt!

Zakelijk

HOUTEN Doet ie het? Elisa zit achter de camera en knikt. We zijn live! In contact blijven met onze klanten is wel een uitdaging tijdens de lockdown. En dat missen we zo. De gezelligheid. De inspiratie. Daarom organiseren we donderdagavond op Facebook een mini modeshow waar we onze sale items laten zien.

Sasja van der Knoop (54) is eigenaresse van It Rains Fashion en beschrijft iedere week haar belevenissen in de winkel en soms ook daarbuiten.

Want het is tenslotte wintersale. En dat doen we live. Dat kan allemaal gelukkig! Ik ben voor het eerst blij met alle mogelijkheden op social media. dat live gaan op Facebook zorgt ervoor dat klanten direct kunnen reageren. Toch een soort gesprek dus. De modellen staan klaar. Klanten die het leuk vinden om ons te helpen en kleding te laten zien. Ik vind het belangrijk om onze kleding op echte vrouwen te laten zien. Verschillende leeftijden en een verschillend figuur. Ik ben dankbaar, dat deze vrouwen er hun tijd in willen steken.

Er verschijnen verschillende hartjes en duimpjes op het scherm. Hoera! We vervelen de kijkers niet. Ze vinden het leuk. We laten steeds een setje zien op een andere dame en ik vertel er iets over. Welke maten er nog zijn en voor welke prijs deze worden aangeboden. Elisa steekt haar vinger omhoog. Op die manier laat zij me weten dat er een vraag is: Mag ik de broek van Sas ook nog even aan de achterkant zien vraagt een van onze kijkers. Moet het? Vraag ik lachend. Tja dat hoort er dan dus ook bij en ik draai mijn derriere toch wat ongemakkelijk naar de camera. 

Weinig lichaamsdelen zijn zo onderhevig aan trends, schoonheidsidealen én culturele invloeden als de billen, vooral bij vrouwen. Menig kunstenaar belijnde deze prachtige curve, zelfs wetenschappers bedenken uitgesproken theorieën rond de kont. De huidige trend is grote(re) billen. Maar aan deze trend kan ik even niet meedoen. Want mijn kont wordt steeds platter. Gelukkig kun je minder grote billen of plattere billen wel wat voller laten lijken. Een broek met kontzakken, flapjes op de achterkant, dubbele stiksels of een hogere taille. Voilà, opgelost! En ben je echt niet tevreden, dan helpen ze je in de sportschool graag aan de juiste oefeningen voor meer of minder bil. In de winkel zijn er vaak dames onzeker over hun billen. Vooral als ze flinke billen hebben. Lange vesten en shirts. Als het maar bedekt is. Dat is dan voor nu even verholpen. Jouw billen zijn de trend van het moment! Een bijkomend voordeel: grote billen bevorderen een goede houding. Sterke billen verlengen je heupspieren en houden je lichaam in een rechte lijn. 

Die goede houding is ook belangrijk voor een andere trend. Die zagen we dit jaar al voorzichtig terugkomen. Een brede broekspijp. Die gaan we heel veel zien. Misschien is de stap van een skinny naar een brede pijp nog een beetje te groot voor je. Dan kun je beginnen met een mooie broek in een rustige basiskleur, zoals de donkerblauwe van Corel Amsterdam die ik op de foto draag (van 150,- voor 85,-). Of met een flare model. Dan is de pijp alleen onder aan het been iets uitlopend zoals de jeans die Susan draagt (129,95). Denk je misschien te klein te zijn voor een broek met wijdere pijpen? Dan draag je je wijde pijp iets korter zoals Verah doet (van 125, voor 65,-).

En wat die billen betreft. Mijn voornemen voor 2022 is: kijk niet achterom, behalve als het naar je kont is

Ook zin om de live modeshow te bekijken? Volg ons dan op Facebook. Op donderdagavond om 19.30 uur zijn we live. Misschien heeft u zelf geen Facebook, maar kent u iemand die samen met u wil kijken. Nog leuker! En natuurlijk ontvangen we u ook graag bij de winkel. Aan de deur wordt wel verkocht op dit moment ;-)! 

Bestellen kan natuurlijk ook door te bellen naar 030-2901080 of in onze webshop www.itrainsfashion.nl U kunt ook een whatsapp sturen naar 06 212 753 01. Of mailen naar Sasja@itrainsfashion.nl Maar we brengen ook met alle liefde een in overleg samengestelde pas-tas bij u langs! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie