Afbeelding
Wouter van den Berg

Wouter van den Berg opnieuw lijsttrekker SGP-Houten

14 juli 2021 om 14:00 Politiek

HOUTEN Wouter van den Berg is op de ledenvergadering van 13 juli unaniem gekozen als lijsttrekker van de SGP-Houten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

,,Wouter is in de afgelopen jaren zeer actief geweest richting de inwoners en heeft daarmee vanuit de politiek een brug willen slaan naar de samenleving. Dat waarderen inwoners zeer.”, aldus Gijs van Leeuwen, voorzitter a.i. van het Bestuur Kiesvereniging Houten. ,,Zijn inzet bij onder andere de Ruimtelijke Koers is groot geweest en ook daarvoor heeft hij veel waardering gekregen. Het bestuur en de kiesvereniging in Houten is blij dat Wouter opnieuw de kar wil trekken.

Van den Berg: ,,Ik ben de leden dankbaar voor hun vertrouwen. Met veel energie ben ik opnieuw lijsttrekker van SGP-Houten. Ik wil op een herkenbare en benaderbare manier politiek bedrijven. Onze inwoners vanaf moment één betrekken bij thema’s die hen raken. Te vaak komen zij pas echt in beeld als de keuzes al gemaakt zijn, dat moet anders.”

TROTS ,,Ik ben trots op het dorpse Houten. Met veel vrijwilligerswerk, gezellige buurten en betrokkenheid op elkaar. Het Houten van de menselijke maat. Juist dát moeten we ook bewaren bij de woningbouwplannen.”

STEM GEVEN Er moet snel gebouwd worden want de woningnood is hoog, maar dan wel met oog voor het Houtens DNA, aldus de lijsttrekker. ,,En Houten zou Houten niet zijn zonder ons mooie, groene buitengebied. Toch staat dat van alle kanten flink onder druk en voelen inwoners van de kernen zich niet betrokken. Ik wil juist de inwoners van Tullen ’t Waal, Schalkwijk en ’t Goy ook een stem geven in de gemeenteraad.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie