Afbeelding
Foto door form PxHere

Incassobureau Utrecht

16 augustus 2021 om 10:18 Partnercontent

Iedere ondernemer krijgt er op een dag wel mee te maken, openstaande facturen van een klant die niet betaald worden. Er zijn verschillende manieren om hier mee om te gaan en dit is geheel aan u.

Betaald bijvoorbeeld uw klant de rekening niet, heeft uw huurder een forse huurachterstand, betaalt een webwinkel jouw geld niet terug of wordt uw meerwerk niet uitbetaald? Wij kunnen u met dit soort zaken helpen.

 Bent u op zoek naar een incassobureau in Utrecht dan bent u hier op het goede adres. Wij zullen ervoor zorgen dat uw debiteur de rekeningen zal voldoen. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat de rekening de klant even is ontschoten. Daarom zal een eerste ontmoeting altijd mild zijn. Hierbij kan een aanmaning al voldoende zijn om te zorgen dat de rekening voldaan wordt.

Invorderingsbedrijf

Het voordeel van www.invorderingsbedrijf.nl is dat wij zowel beschikken over juristen, deurwaarders en advocaten. Waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van de beste resultaten.

 Wij kunnen het ons voorstellen dat wanneer u een incassobureau in Utrecht zoekt dat u direct wil dat er actie ondernomen wordt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer een vordering voor 16:00 ingediend wordt, wordt hiervoor dezelfde dag nog actie ondernomen.

 Direct een incassotraject starten?

Als u zelf een dagvaarding wil indienen, een faillissement wilt aanvragen, een incasso wilt starten of beslag wilt leggen is dit mogelijk op onze website. Wij zorgen ervoor dat uw debiteur voor de rechter komt, de kosten betaalt en u binnen 5 dagen uw geld terug heeft. Wij hebben een slagingspercentage van 95%, wat voor u een grote kans op succes betekent.

Daarbij is het ook zo, dat wanneer het ons helaas niet lukt om resultaat te halen, u niets hoeft te betalen. Wanneer u ons incassobureau in Utrecht inhuurt kunt u er dus alleen maar op vooruit gaan.

Gratis incasso advies

Ook wanneer u behoefte heeft aan een advies van een specialist kunt u contact met ons opnemen. Voor gratis incasso advies kunt u uw contactgegevens bij ons achterlaten. Wij zullen binnen 2 uur contact met u opnemen. In dit gesprek zullen wij samen sparren over uw zaak. Onze incassospecialisten staan namelijk altijd voor u klaar!

Onze kantoren zitten gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Groningen en Amsterdam. Maar ook als u een incassobureau Utrecht zoekt staan wij voor u klaar! Ons grote doel is natuurlijk uw geld terugkrijgen van iemand die u weigert te betalen.

Ook wanneer u op zoek bent naar meer informatie over deurwaarders, verhuurdersrechten, gerechtelijke incasso of beslaglegging kunt u contact met ons opnemen. Voor vragen staan wij altijd voor u klaar en helpen u graag om er voor te zorgen dat u uw welverdiende geld terug krijgt! 

advertentie
advertentie