Oefenconcert KNA in De Wiese
Oefenconcert KNA in De Wiese Geke van Gelder

Feestelijke try-out KNA Houten

12 februari 2024 om 09:38 Muziek

HOUTEN / SCHALKWIJK Afgelopen zaterdag bracht het fanfareorkest van Muziekvereniging KNA een bezoek aan Schalkwijk. In De Wiese lieten zij aan een volgestroomde zaal hun concourswerken Orion, Adornia en Pentagram horen tijdens een try-outconcert. Het publiek reageerde enthousiast op de bijzondere en mooie muziek. Het orkest heeft nog een kleine maand om de puntjes op de i te zetten en zal dan op concours gaan in Drachten.

Het publiek gaf een extra groot applaus voor de jubilarissen. Harold Meijer werd in het zonnetje gezet voor zijn 25-jarig lidmaatschap van de vereniging. Jos Mulder werd gehuldigd voor alweer 50 jaar lid zijn van KNA. Beide heren werden toegesproken door de voorzitter en werden verrast met een oorkonde, bloemen en een speld. Speciaal voor de gelegenheid waren er voor alle aanwezigen gebakjes.

Na het concours zal KNA zich weer veelvuldig in Houten laten horen. Bijvoorbeeld op Koningsdag en bij de avondvierdaagse. Ook zin om muziek te maken? Bij KNA is plek voor nieuwe en voor ervaren muzikanten. Kijk voor meer informatie op www.knahouten.nl.

Jos Mulder en Harold Meijer werden in de bloemetjes gezet.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie