KNA en  Olivia O'Keeffe
KNA en Olivia O'Keeffe KNA

KNA Houten kleurt het najaar muzikaal

30 oktober 2023 om 08:25 Muziek

HOUTEN Afgelopen zaterdag trad het fanfareorkest van KNA Houten op tijdens de Cultuurnacht. In het theater bracht het orkest een afwisselend klassiek programma op de planken. Met onder andere meeslepende muziek van Dvorák en Strauss. Rik van der Sanden stal de show met zijn solo op hoorn begeleid door het orkest.

Een groot publiek genoot mee. Niet alleen van de muziek, maar ook van de kunst die live gemaakt werd door de Houtense kunstenaar Olivia O’Keeffe. Na afloop van het concert werd het kunstwerk geveild tijdens een ware kunstveiling. Geleid door niemand minder dan burgemeester Gilbert Isabella.

Ook de komende tijd is KNA Houten nog op diverse momenten te horen. Het fanfareorkest kunt u weer beluisteren tijdens het kerstconcert op vrijdag 15 december. Noteert u de datum vast in uw agenda?

Maar ook de leerlingen van KNA treden nog op dit najaar. Op zaterdag 18 november spelen zowel het opstaporkest als de jeugdslagwerkgroep een gevarieerd programma in De Grund (Poort 77). Er is sfeervolle blaasmuziek, (melodisch) slagwerk met o.a. Michael Jackson en stoere nummers als Cool Brother. Dirigenten Els van der Weij en Pieter Senden wagen zich samen aan de Conductor’s Nightmare, zou dat goed komen?

KNA ontvangt u graag bij een van haar activiteiten. Wilt u meer informatie? Kijkt u dan op www.knahouten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie