Kerstconcert KNA 2023
Kerstconcert KNA 2023 © René van den Brandt

KNA Houten op weg naar concours, try-out in De Wiese

6 februari 2024 om 10:31 Muziek

HOUTEN Begin maart doet het fanfareorkest van KNA mee aan het voorjaarsconcertconcours in Drachten. In de voorbereiding op dit concours is het orkest volop aan het repeteren. Ook op zaterdag 10 februari slaat het orkest aan het repeteren. De repetitiemiddag wordt afgesloten met een uitvoering van de concourswerken voor geïnteresseerden. Dit wordt gedaan in de vorm van een kort try-out concert.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen luisteren. De try-out vindt plaats op zaterdag 10 februari in De Wiese in Schalkwijk (De Wiese 2). Het concert start om 16.00 uur en zal naar verwachting rond 16.45 uur eindigen. Het fanfareorkest speelt voor u de drie stukken die zij ook op het concours zullen uitvoeren: het inspeelwerk Orion, en de concourswerken Pentagram en Adornia.

Tijdens dit concert worden er ook twee KNA leden gehuldigd: Harold Meijer is inmiddels 25 jaar lid en Jos Mulder zelfs 50 jaar lid. De zaal voor de uitvoering gaat gaat open vanaf 15.45 uur. Welkom op 10 februari. Neem gerust ook andere geïnteresseerden mee. Toegang is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie