WEST SIDE STORY
WEST SIDE STORY Photo courtesy of 20th Century Studios

Aan de Slinger - Buitenbioscoop komt terug!

24 mei 2023 om 16:26 Film

HOUTEN Het theaterseizoen is helaas afgelopen. Maar niet getreurd, want bij Aan de Slinger is het nog echt een drukke en gezellige boel! Er zijn nog verschillende dansvoorstellingen te zien van onder andere 4 Dance Studio’s, Het Ballet Centrum, Star Dance en Dansstudio Olga van Koningsbrugge.

Ook dit jaar zijn er weer mooie films geselecteerd voor de Buitenbioscoop. De films starten in juni en juli om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het beschutte theaterplein worden tafeltjes en stoelen klaargezet. De bar is geopend. Hier is het mogelijk koffie, thee, fris, bier, goede wijnen en borrelhapjes te bestellen. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 100 zitplaatsen beschikbaar. Er is een vrije plaatskeuze. Kaarten zijn voor €5,- per persoon (excl. drankje) via de website en aan de kassa te koop.

Steven Spielbergs West Side Story is de eerste film die op vrijdag 16 juni te zien is in de Buitenbioscoop. Een prachtige verfilming van de beroemde musical. Een kleine voetnoot: bij slechte weersvoorspellingen gaat de buitenbioscoop niet door. Is hier sprake van? Dan krijgt u bericht via e-mail en plaatsen we dit op de website bij het nieuws. Houd uw e-mail of de website dus goed in de gaten bij twijfel over het weer!

VOORVERKOOP SEIZOEN 23-24

Het is bijna zover: op woensdag 31 mei om 12.00 uur start de vrije kaartverkoop voor seizoen 23-24. Er staan weer prachtige parels op ons podium. Artiesten die u een spetterende avond vol zang en muziek bezorgen, betoveren met hun dans, buikpijn geven van het lachen of meenemen in de prachtigste verhalen. Theatervrienden kunnen vanaf 24 mei al kaarten kopen. Nog inspiratie nodig? Het volledige programma staat op de website.

VERDER IN DE KLEINE ZAAL

Dalva, te zien op donderdag 25 en zaterdag 27 mei. Empire of Light, te zien op 26 mei. Revoir Paris is te zien op donderdag 1 juni en zaterdag 10 juni. Annie Colère, te zien op vrijdag 2 juni en donderdag 22 juni. Tot slot The Blue Caftan op zaterdag 3 juni. Kijk voor het volledige filmprogramma op de website.

KAARTVERKOOP

Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN 

’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film Revoir Paris op donderdag 1 juni.  Wil je hier graag naar toe, mail dan voor dinsdag 30 mei onder vermelding van ‘Paris’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie