Grof Geschud
Grof Geschud Noortje Palmers

Zomerse Buitenbioscoop Theater Aan de Slinger

Podiumkunsten

HOUTEN Het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 22-23 is te bekijken op de website van Aan de Slinger. Met Saskia Noort, NITS, Grof Geschud, Huub Stapel, Conny Janssen Danst, Lenette van Dongen, Meneer Monster, Buitenbioscoop, Celine Cairo, Klapstoelkabaret, Sven Ratzke, Toneelgroep Maastricht, Dirk Scheele en veel meer. Het programma loopt van eind augustus tot en met juni volgend jaar. De vrije verkoop start woensdag 15 juni 12.00 uur. Wie Theatervriend is of nu wordt, kan al vanaf woensdag 8 juni 12.00 uur bestellen. Neem een kijkje op www.aandeslinger.nl

Downton Abbey & Buitenbioscoop Liefhebbers van Downton Abbey weten bij de titel al genoeg! De gehele originele cast keert terug op het grote doek voor deze tweede film. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award-winnaar Julian Fellowes en de film is geregisseerd door Simon Curtis (My Week with Marilyn). Downton Abbey: A New Era draait ‘s avond op 26 en 27 mei, en op zondagmiddag 29 mei. Voor zondag is het mogelijk een heerlijke high-tea na afloop erbij te bestellen. Bestel snel! Ook in onze bioscoop: de Franse film L'événement op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni. “Zonder drammen toont L’événement de wrange gevolgen van het anti-abortusbeleid” (de Volkskrant 4*). Verder in juni onder andere: New Order op 7 en 8 juni, Mothering Sunday op 14 en 15 juni en El Buen Patrón op 21 en 22 juni. Op vrijdagavonden tonen we de favorieten van het afgelopen seizoen in de Buitenbioscoop op het theaterplein. Kaartjes zijn slechts € 5,-. Met tot de zomer op het programma: Druk, The Worst Person in the World, Riders of Justice, Mijn vader is een vliegtuig, Supernova en Nomadland.

De Speld Theater Het satirische nieuwsplatform De Speld, bekend van hun eigen onlinepodium en van hun bijdragen in de Volkskrant, komt met het eerste theaterscript ooit geschreven met een algoritme: De Speld Theater. Op zaterdag 4 juni staat deze 'meest betrouwbare voorstelling ooit' in Aan de Slinger. De avond is theater, cabaret en braintainment in één. De ontdekking van de zwaartekracht is slechts een incident vergeleken met de onthullingen in deze voorstelling. “Spot-on satire zoals we van De Speld gewend zijn." (Trouw). 

Ga voor het complete theater- en filmoverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de Buitenbioscoop film ‘Druk’ op vrijdag 3 juni aanvang 22.30 uur. Wil je hier graag naar toe, mail dan voor woensdag 1 juni 9.00 uur onder vermelding van ‘Druk’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

advertentie