Kapsalon Theater
Kapsalon Theater Theater Aan de Slinger

Aan de Slinger wordt ook Theater Kapsalon

Corona

HOUTEN Naar de kapper en tegelijk naar het theater? Het kan deze woensdag 19 januari bij Theater Aan de Slinger. Zij doen mee aan een landelijke actie van de culturele sector tegen de coronamaatregelen. 

Vele theaters in Nederland openen de deuren uit protest. Kappers mogen wel open, maar theaters nog niet. Acteur Diederik Ebbinge startte de actie Kapsalon Theater, waar Aan de Slinger graag aan meedoet. Bea Nederhoff is enthousiast: ,,We deden een oproep voor artiesten en meteen hadden we een programma vol.”

Aanstaande woensdag gaat het theater open, in drie ronden van een uur kunnen gasten hun haar laten knippen of kijken hoe anderen geknipt worden én tegelijk naar een optreden kijken van onder meer Stardance, Marc van Vugt en Rian Los. ,,Niet iedereen zal geknipt kunnen worden. Kappers kunnen natuurlijk weer open, dus die melden zich niet zo massaal aan. Toch hebben we er al vier kunnen regelen.”   

Bestel een plek op de tribune via www.aandeslinger.nl. Ter plaatse kunnen bezoekers d.m.v. een QR/tikkie de bijdrage overmaken voor het evenement. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de kappers en artiesten.

CORONAREGELS Entree met QR-controle en 1,5 meter afstand houden tussen huishoudens. Bezoekers krijgen in de zaal een plaatsje toegewezen op de tribune. En omdat je in een kapsalon bent: mondkapjes op. Ach, als je haar maar goed zit!

Theater Aan de Slinger is woensdag een kapsalon
advertentie