Chris Alain luister het Open Podium op
Chris Alain luister het Open Podium op Theater Aan de Slinger

Theater Aan de Slinger (Houten): Hope Gap, flexwerken en coronaproof bezoek

15 september 2020 om 19:48 Podiumkunsten

HOUTEN In de Kleine Zaal van Theater Aan de Slinger draait donderdag 24 en vrijdag 25 september de film ‘Hope Gap’. Grace (Annette Bening) en Edward (Bill Nighy) zijn 29 jaar getrouwd. Als hun zoon Josh (Josh O’Conner) komt logeren, informeert zijn vader hem dat hij van plan is nog diezelfde dag zijn moeder te verlaten. Eerder draaien ‘Madre’ (18 sept), een nagelbijtend psychologisch drama over Elena wiens zoontje al tien jaar vermist is, en ‘Fahim’ (22 sept), een waargebeurd verhaal over de jonge Fahim en zijn vader die hun geboorteland Bangladesh ontvluchten en in Parijs terecht komen. Met o.a. Gérard Depardieu. De films draaien om 20.30 uur. Wees er snel bij, vanwege de coronamaatregelen is er minder plek. Zie www.aandeslinger.nl.


Proef het Theater & Open Podium

Het seizoen wordt feestelijk geopend op donderdag 17 september tijdens Proef het Theater. Met optredens van de band The Billy Joel Experience, ‘podiumdier’ Rosa da Silva en cabarettalent Farbod, en een presentatie van de musical ‘Fun Home’. In de Kleine Zaal draait de film ‘Madre’. Tickets à € 4,50 inclusief drankje zijn te koop via www.aandeslinger.nl.

Zondag 20 september staat Houtens talent op het Open Podium. Met de mooiste liedjes onder leiding van zanger Chris Alain en zijn live band. Het publiek wordt óók uitgenodigd om te zingen. Kaarten à 5,- zijn te koop via www.aandeslinger.nl. ‘Marc Meets Eric Vloeimans & Ineke Vandoorn’ en ‘De andere oudejaars’ zijn uitverkocht.

Gratis flexwerkplekken

De theaterfoyer is weer geopend voor flexwerken, elke werkdag vanaf 09.00 uur. Wie op zoek is naar een plek om rustig te werken, of behoefte heeft aan een andere werkomgeving dan de thuiswerkplek, is van harte welkom. De flexwerkplekken zijn gratis, reserveren is niet nodig. Natuurlijk wordt gezorgd voor coronaproof werkplekken. 

Coronaproof bezoek

De corona-maatregelen vragen om aanpassingen, natuurlijk ook in het theater. Voorop staat een gastvrij én veilig bezoek voor bezoekers, medewerkers en artiesten. Zo wordt voor elke (film)voorstelling een service mail aan de bezoekers gestuurd met de laatste informatie. Om te zorgen dat iedereen dit ontvangt, sluit de kaartverkoop voor voorstellingen, film en activiteiten op de (werk)dag zelf 11.00 uur. Er wordt gezorgd voor een veilige inloop door het publiek in groepen te verdelen. En natuurlijk wordt het theater extra schoongemaakt. Zie www.aandeslinger.nl

Winactie: 

Maak kans op twee kaarten voor de film Hope Gap op vrijdag 25 september.

Stuur voor dinsdag 22 september 12.00 uur een mail onder vermelding Winactie Aan de Slinger naar houtensnieuws@bdu.nl

advertentie
advertentie