Shareev Sewradj en Bob Gregoire
Shareev Sewradj en Bob Gregoire MARJOLEIN THIJSE

Chiropractie Houten opent deuren

19 februari 2020 om 12:06 Nieuws

HOUTEN Bij Chiropractie denken veel mensen aan het 'kraken' van gewrichten. Chiropractie biedt echter veel meer dan dat. Het is een bewezen effectief wetenschappelijke behandelmethode bij klachten ontstaan vanuit de wervelkolom. Denk aan lage rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en migraine. Met behulp van diverse technieken worden blokkades in het lichaam opgeheven. Houtenaren kunnen sinds kort terecht bij hun eigen praktijk: Chiropractie Houten.

Shareev Sewradj en Bob Gregoire zijn de chiropractoren verbonden aan de praktijk. ,,Wij noemen chiropractie ook wel eens de 'tandarts voor je rug'", vertelt Shareev enthousiast. ,,Als je last heb van je tanden, ga je naar de tandarts. Heb je last van je rug, bezoek dan de Chiropractor". Klachten aan het bewegingsapparaat kunnen verholpen worden door chiropractie. Niet alleen klachten aan de wervelkolom, maar ook bij bijvoorbeeld hoofdpijnklachten, duizeligheid of de gevolgen van artrose ben je bij de chiropractor aan het juiste adres. De behandeling is afhankelijk van de klacht en bestaat uit veel meer dan het uitvoeren van manipulaties van de gewrichten, het zogenoemde kraken. Er zijn meerdere technieken die wij gebruiken. Shareev: wij kijken naar het totaalplaatje, dus ook naar levensstijl, houding, ergonomie. Dat alles bij elkaar opgeteld resulteert in een advies op maat". Ook omdat wij samenwerken met andere disciplines zoals de fysiotherapeut.

GEEN POESPAS ,,Je hoeft je niet ziek te voelen om onze praktijk te bezoeken", vult Bob aan. ,,Wij doen veel aan preventie van klachten, zodat je je niet belemmert voelt in je dagelijks leven met bewegen. Wij merken dat mensen door onze behandelingen hun eigen lijf nog beter leren kennen en daardoor ook eerder aan de bel trekken als het niet lukt. Dit stimuleren we door goed uit te leggen wat we doen. Heel helder en geen poespas."

UNIVERSITEIT Bob en Shareev hebben elkaar leren kennen tijdens hun 5 jaar durende studie Chiropractie aan de Universiteit van Bournemouth in Engeland. ,,We waren destijds huidgenoten en hebben altijd goed contact onderhouden", aldus Bob. Uiteindelijk resulteerde hun vriendschap in het samen openen van de praktijk in Houten . Shareev: ,,We hebben een frisse en moderne praktijk. We hebben geen wachtlijst en je kunt gewoon binnen wandelen voor advies. Om het gemakkelijk te maken hebben we een avondspreekuur". Goed om te weten is dat een consult bij Chiropractie Houten geen gevolgen heeft voor je eigen risico van de zorgverzekering en dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is voor het maken van een afspraak.

GRATIS NEK- EN RUGSCAN Tot en met 31 maart kun je een gratis en vrijblijvende nek- en rugscan aanvragen bij Chiropractie Houten. Tijdens deze afspraak wordt er, naast het uitvoeren van diverse testen, uitgelegd wat chiropractie precies is. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen over de behandelingen en je ontvangt een vrijblijvend advies. Aanmelden? Dat kan via de mail: info@chiropractiehouten.nl.

Chiropractie Houten
Het Kant 43
3995 DZ HOUTEN

030 – 636 89 87
Info@chiropractiehouten.nl

www.chiropractiehouten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie