Freek Gielen tussen zijn mannen.
Freek Gielen tussen zijn mannen. Ils Pattipeilohy

Freek Gielen stopt einde seizoen als trainer/coach van The Dome/Handbal Houten

Uitderegio

HOUTEN Handbal Houten neemt aan het eind van het seizoen afscheid nemen van Freek Gielen als trainer/coach van The Dome/Handbal Houten. Na ongeveer vijftien jaar dagelijks bezig zijn met handbal bezig, wil hij zich verder ontwikkelen en genieten van de dingen die het leven nog meer te bieden heeft. Ook wil hij meer tijd hebben om zijn bedrijf verder uit te bouwen. Dat maakt de vereniging bekend.


TELEURSTELLING ,,Uiteraard zijn wij teleurgesteld dat dit ons overkomt, maar wij gunnen Freek de tijd die hij hiervoor nodig heeft. Als hoofdtrainer heeft hij de club weer prima op de kaart gezet en de jonge spelersgroep heeft zich sterk ontwikkeld onder zijn leiding. Daarnaast heeft hij zich altijd op meerdere vlakken positief ingezet voor de vereniging.’’
Ook teammanager Ben Gabriel wil meer tijd voor zichzelf en verlaat de club. Hij wil nog wel graag op oproepbasis het een en ander betekenen voor Handbal Houten. ,,Ook Ben was een meerwaarde voor de selectie en danken wij hartelijk voor zijn inzet,’’ meldt de vereniging.


NIEUWE TRAINER / COACH Stichting Tophandbal Houten gaat op zoek naar een nieuwe trainer/coach die ook de filosofie van de stichting verder wil uitbouwen.

advertentie