Afbeelding
The Dome/Handbal Houten

Zengerink naar The Dome/Handbal Houten

24 augustus 2021 om 13:11 Overig

HOUTEN Na een aantal proeftrainingen en een oefentrial heeft Jim Zengerink zich aangesloten bij de selectie van The Dome/Handbal Houten. De tweeëntwintigjarige cirkelloper komt bij mede-eredivisionist E&O vandaan, maar verhuist vanwege een stage naar het midden van het land.

We treffen hem zwetend aan in het krachthonk van The Dome waar strength and conditioning coach Michael Groen hem onderhanden neemt: ,,Ik wil heel graag sterker worden en bij Michael en bij Houten ben ik aan het goede adres. Fijn dat het hier zo goed geregeld is.
Daarnaast is er ook een leuke klik met de jongens, ik merkte bij de eerste training al dat het een leuke, gezellige groep is. En ook de ambitie spreekt me aan: met z’n allen willen we straks proberen om bovenin mee te draaien en uiteindelijk kampioen te worden!”

Trainer/coach Freek Gielen is blij met de versterking: ,,Nieuwkomer Brandon Van London trok zich onlangs terug, dus Zengerink komt toevallig precies op het juiste moment. Ik ken Jim van mijn tijd in Emmen; hij is een hele beweeglijke, gevaarlijke cirkelspeler die het een verdediging behoorlijk lastig kan maken. Een welkome aanvulling op onze selectie dus!”

Met Zengerink binnen de gelederen start The Dome/Handbal Houten zaterdag 18 september om 19.00 uur de competitie met een thuiswedstrijd tegen RED-RAG/Tachos.

Afbeelding
advertentie
advertentie