Wayne Wilson
Wayne Wilson Handbal Houten

Wayne Wilson nieuwe voorzitter Handbal Houten

Overig

HOUTEN De leden van Handbal Houten hebben op 21 september tijdens een buitengewoon ALV Wayne Wilson benoemd tot nieuwe voorzitter. Wayne neemt daarmee het voorzitterschap over van Evert Bosveld. Tijdens dezelfde vergadering heeft Arjen van der Kreeft de rol van penningmeester over genomen van Jolanda Zitman. Jolanda heeft de afgelopen vier jaar de taak van penningmeester vervuld.

Evert heeft de afgelopen twee jaar met veel plezier de rol van voorzitter op zich genomen. Het erelid heeft inmiddels 21 jaar ervaring als voorzitter, en de rol van voorzitter van Handbal Houten in 2020 aanvaard totdat er een geschikte kandidaat gevonden was.

Wayne heeft in de afgelopen vier jaar als raadslid voor de Gemeente Houten gewerkt. Hij is 46 jaar, geboren en getogen in Zuid-Afrika, en woont sinds 1999 in Nederland. Ook is Wayne al 20 jaar directeur van een IT-Bedrijf in Woerden en in zijn vrije tijd niet alleen paragliding instructeur, maar ook bevoegd tandempiloot en NOC*NSF instructeur. Zijn dochter speelt al zeven jaar handbal bij Handbal Houten.

Arjen van der Kreeft is 47 jaar oud en woont sinds 2000 in Houten. Arjen heeft twee dochters die allebei bij Handbal Houten spelen en het er erg naar hun zin hebben. Daarom kijkt hij er naar uit om Handbal Houten op bestuurlijk vlak te gaan ondersteunen. In het dagelijks leven is Arjen Controller bij HAVI, een internationaal logistiek bedrijf.  Hij vindt het een leuke uitdaging om zijn kennis te gebruiken voor het penningmeesterschap van Handbal Houten.

Het bestuur van Handbal Houten is zeer blij met de nieuwe invulling én uiteraard ook met al het werk dat verzet is door Jolanda en Evert de afgelopen jaren.

Arjen van der Kreeft
advertentie
advertentie